Bára Votíková: Trochu jinak přehled
Barbora Votíková
Jsem Bára. Na jedné straně profesionální fotbalistka, na straně druhé bláznivá youtuberka. Především jsem ale obyčejná holka, které pár komediálních videí změnilo život od základu. Narodila jsem se v Plzni a budu vám vyprávět o tom, jaký to je, když se rozhodnete žít život přesně podle sebe, a tak trochu jinak. A také o tom, jak je důležité naučit se nebrat věci tak vážně a nebát se snít.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bára Votíková: Trochu jinak. Přihlašte se a napište ho.
Čteno kvůli čtenářské výzvě, ale nelituji. Čte se rychle a jednoduše, spíše než jako knížku bych to brala jako takový sepsaný volný tok myšlenek, což pro mě bylo chvílemi matoucí, ale nijak zvlášť mi to netrápí.
O fotbale tam toho bylo na můj vkus málo, ale zklamaná určitě nejsem. Myslím, že tahle kniha má co říct a každý si v ní může najít to své. Ať už je fanouškem kterékoliv Báry. Pro mnoho lidí může tohle dílo navíc být - a snad i bude - inspirativní. Je to samozřejmě i o tom, s kterými myšlenkami v knize souzníte a které jdou naopak dost mimo vás. Ale je to autobiografie, takže ideální kniha pro ty, kteří se o Báře Votíkové chtějí něco dozvědět (a nemají třeba tolik času na YT :)).
Knižní novinky (23. týden)
02.06.2019
Kniha Bára Votíková: Trochu jinak v seznamech
Četlo se skoro samo. Překvapilo mě, že autorka pochází z Plzně jako já.