Barbarský vetřelec přehled
Ruby Dixon
Barbaři z ledové planety série
Někdy se věci prostě pokazí. A tak na ledové planetě s těmi nejkrutějšími myslitelnými podmínkami uvízlo dvanáct pozemšťanek. A jasně, já jsem jako na potvoru jedna z nich. Abychom přežili, musíme přijmout symbionty, kteří nám umožní adaptovat se na zdejší podmínky. Bohužel, zrovna můj symbiont je otravný parchant s dohazovačskými sklony. Proč bych se ale zrovna já měla pářit s největším mimozemšťanem široko daleko?... celý text
Literatura světová Sci-fi Erotika
Vydáno: 2024 , Laser-books (Laser)Originální název:
Barbarian Alien, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Barbarský vetřelec. Přihlašte se a napište ho.
Tak trošku zklamání po prvním díle, protože mi to přišlo "scénářem" velmi podobné. Prostě seznámení Liz s Raahoshem, nenávidí se, Liz dostane vešku, je celá zdivočelá hormony a pak na to vlítnou. Hromady kvalitního sexu a nikdo se nepozastaví (teda především Liz - že tím jedním sexem jako otěhotní :D) nevermind... Vetřelci byli příjemnou oddechovkou, kde vlastně nemůžete hledat logiku, protože je to Guilty pleasure sci-fi!
Tahle série je pro mě dokonalou definicí termínu GUILTY PLEASURE. Měla jsem trochu strach, aby to nebylo jen doslovné opakování děje z prvního dílu, akorát s jinými postavami ... Popravdě základní kostra je sice stejná (prostředí a směřování vztahu modrého semišového mimozemšťana Raahoshe a pozemšťanky Liz), nicméně charaktery hlavních postav jsou dost odlišné od Vektala a Georgie z prvního dílu. Takže já jsem maximálně spokojená - dostala jsem přesně to, co jsem chtěla.
Kniha je neuvěřitelně čtivá - měla jsem ji přečtenou za den a půl. Ze začátku mi nebyla úplně sympatická postava Liz a také nemám moc ráda tvorbu napětí založenou na tom, že spolu postavy o svých problémech nemluví (ačkoliv by v tomto případě na rozdíl od začátků Vektala a Georgie mohly), nicméně nebylo to tak hrozné a v druhé půlce se to z velké části i vysvětlilo a Liz už byla v pohodě.
O prostředí ledové planety nebo jejich modrých obyvatelích se v tomto díle nedozvíme vůbec nic nového - dej se točí čistě kolem vztahu Raahoshe a Liz, takže ti co neholdují vesmírnému sci-fi, budou úplně ušetřeni utrpení :-) Kromě diskutabilně zvoleného erotického slovníku, který známe už z předchozího dílu se tentokrát přidává i hodně sprostý "běžný" slovník Liz, nicméně možná právě to je důvod, proč mi pojmenování intimnich partií tak nervala uši jako v příběhu "slušnějšího" předchozího páru.
A bonusová novela je tentokrát výrazně lepší než v prvním dílu.
10 nejčtenějších knih (prosinec)
15.12.2024
Náměsíčník, Ztracená koruna a další knižní novinky (48. týden)
24.11.2024
Kniha Barbarský vetřelec v seznamech
v Mé knihovně | 81x |
Hrozně se těším na pokračování a nemůžu se dočkat. To je asi nejlepší scifi porno co znám :D. Trochu jsem zvědavá jak budou vypadat děti těchto kříženců - modrých mimozemšťanů a člověka a jak bude celkově probíhat těhotenství. Jako jo. Nedává to moc smysl, ale o to asi v této knize nejde. Prostě to dobře pobaví. Rychle to utíká a člověk si odpočne u nenáročné literatury.