Žoldnéřova hvězda přehled

Žoldnéřova hvězda
https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/100163/zoldnerova-hvezda-100163.jpg 4 30 30

Legie šedé smrti. Žoldnéřská jednotka zrozená z podvodu, zrady a vítězství si našla svoji první práci. Má cvičit partyzány na kdysi mírumilovné zemědělské planetě Verdandi. A přestože warrior Grayson Smrt Carlyle je brilantní stratég a taktik, sjednocování rozptýlených bojůvek není vždy jednoduché. Legie šedé smrti však nemá na výběr. Musí svůj úkol splnit nebo zahynout, protože jediná cesta z planety vede přes kosmodrom v hlavním městě. A to je obsazeno hordami starých Graysonových nepřátel,kteří se nemohou dočkat, až mladého warriora polapí do své smrtící pasti…... celý text

Literatura světová Válečné Sci-fi
Vydáno: , Altar

Mercenary's Star, 1987

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Žoldnéřova hvězda. Přihlašte se a napište ho.

Patrik02
05.02.2021 5 z 5

BattleTech podruhé. A opět skvěle. Grayson Carlyle a jeho spolubojovníci se po bitvách na Trellwanu stávají nájemnými žoldáky, a hned jejich první kontrakt opravdu stojí za to. Nový konflikt na nové planetě pod záštitou starých nepřátel. Mne si Legie šedé smrti získala.

Radous
12.12.2019 5 z 5

Z jedničky se nedá než plynule navázat dvojkou! Myslím, že je o kousek lepší než úvodní román. Ačkoliv ani tady nelze přehlédnout určité (z mého pohledu) nedomyšlené věci, příběh je to prostě dobrý. A o tom to je.

RadunkaH2112
30.01.2012

Sice není tak dobrá jako první díl, ale je pěkná. Možná mě ještě překvapí konec.

Kniha Žoldnéřova hvězda v seznamech

válečné sci-fi