Zaslepení přehled
Carolina Neurath
Beatrice Farkasová série
1. díl
Thriller ze švédského finančního prostředí na základě skutečných událostí. Peder af Rooth je se ženou a přáteli na víkend mimo město, když jej zastihne telefonát, který změní vše: bance, kde působí jako výkonný ředitel, hrozí nenadálý bankrot. O pár hodin později sedí Peder i se ženou v soukromém letadle a letí do Stockholmu, kde na něj čeká další drama. Svéhlavá finanční reportérka Beatrice Farkasová dostala tip, který mohl banku položit už dávno. Po několik měsíců vedla boj o informace s nejmocnějšími finančníky v zemi. Nikdy ji ale ani nenapadlo, jak dalekosáhlé následky může její pátrání přinést. Jedné noci ji probudí telefon. Bývalý manažer banky, její nejslibnější zdroj, vypadl z balkonu svého bytu. Bulvár už úmrtí označil za sebevraždu. Beatrice má ale vlastní názor. Někdo ho chtěl zastavit.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zaslepení. Přihlašte se a napište ho.
Pěkně napsaná knížka, dobře se četla. Nikdy jsem nečetl nic z finančního světa a tohle mě hodně překvapilo, opravdu dobře napsané a se zajímavým námětem.
Knížka se pěkně čte, tunelování v nejvyšších kruzích. Jen je škoda, že ve skutečnosti ten trest tak rychle nepřichází.
Kniha Zaslepení v seznamech
Ale jo dalo se, ale znám i lepší knížky.