Běda mužům, kterým žena mládne přehled

Běda mužům, kterým žena mládne
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539639/bmid_beda-muzum-kterym-zena-mladne.jpg 4 23 23

Zitě bylo třináct, když její otec poprvé přivedl domů Karla Kramera, šarmantního, asi čtyřicetiletého architekta, který jim měl navrhnout rekonstrukci domu. Zita se do něj okamžitě zamilovala. A zatímco její spolužačky prožívaly první lásky se stejně starými chlapci, ona snila o Karlovi, který se k ní choval jako k dospělé, skládal jí komplimenty a motal jí hlavu. Brzy se ukázalo, že ke Karlovi patří i jeho manželka, což Zitiny city dost ochladilo. Teprve při setkání po mnoha letech byl Karel volný. A románek tak mohl začít…... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Běda mužům, kterým žena mládne. Přihlašte se a napište ho.

Januli
07.11.2024 3 z 5

Tak opět červená knihovna, tentokrát pro mě překvapení, že byla kniha protknuta i vážnějšími tématy i situacemi. Znám knihy paní Jakoubkové, takže je běžné, že je to někdy až moc přitažené za vlasy a tentokrát tomu nebylo jinak. Někdy moc přehnané a nereálné. Ale oddychovka se šťastným koncem někdy udělá radost.

anovy64
25.10.2024 4 z 5

Životní příběhy pěti nerozlučných kamarádek. Každá prožívá svou lásku, některá i velké zklamání a bolest a každá se musí se svým osudem vypořádat, i když se vždy může spolehnout na pomoc ostatních čtyř. Hlavní dějová linka se týká Zity, která prožívá svou velkou lásku už ve čtrnácti a vypořádává se s ní několik dalších let. Kniha je velice čtivá, odpočinková, ale některé pasáže mi připadaly trochu přitažené za vlasy a nereálné.

alnahu
15.10.2024 5 z 5

Opět čtivý příběh ve kterém byla hlavní hrdinka strašně naivní a snila o velké lásce.Není divu bylo jí pouhých čtrnáct, když se zamilovala do čtyřicátníka Karla a byla šťastná,jak běžela léta v lásce ji utvrzoval ,uměl ji dokonale ovlivnit,choval se k ní ,jako k dospělé a to jí imponovalo.Netušila,že ji bude tento muž obtěžovat celé roky. Až ji nakonec pomohly kamarádky otevřít oči ,co je to za vypočítavce.Do knihy autorka také rozepsala příběhy jejích čtyř kamarádek,které to také nemají snadné,každá se potýká s problémy,ale vzájemně si pomáhají. Za mě opět pět hvězdiček a knihu doporučuji.

Gothikana, Divoká Aljaška a další knižní novinky (34. týden)

18.08.2024

Kniha Běda mužům, kterým žena mládne v seznamech