Běda ženám, kterým muži vládnou přehled
Jiřina Tejkalová
Veselé i smutné je vyprávění o událostech, které v roce 2000 proměnily život tří kamarádek. Ač je jedna vdaná, druhá rozvedená a třetí svobodná, všechny se domnívají, že právě ony našly ten nejlepší recept na štěstí. Dramatické rodinné zvraty je ale přivedou k poznání, že ne všechno, co vypadá jako pravda dnes, zůstane pravdou i později. Tragické se mísí s nepravděpodobným, komické se zoufalým, deprese s nadějí - a výsledkem u čtyřicetiletých žen téměř nikdy není nový partner… Po výrazném úspěchu a dvou vydáních románu Já a štrúdl se autorka opět obrací především k ženám, ale zároveň také mužům objevuje svět, kam běžně nenahlédnou. ... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Běda ženám, kterým muži vládnou. Přihlašte se a napište ho.
Taková odpočinková četba, místy jsem se i zasmála. Akorát na jednu knihu bylo těch věčných rozhovorů tří kamarádek (a místy musím říct, že rozhovorů o ničem, takže jsem i přeskakovala stránky) trochu moc. Knihu bych si dokázala představit zpracovanou jako komedii, tam by ty rozhovory byly žádoucí, ale v knize mě to po čase nudilo.
Kniha Běda ženám, kterým muži vládnou v seznamech
v Mé knihovně | 5x |
2010 | Já a štrúdl |
2007 | Můj řecký rozvod |
2012 | Běda ženám, kterým muži vládnou |
2017 | 55+ |
2013 | Miss cirkus |
Příběh tří čtyřicátnic -kamarádek ,které prožívají své životní trable a společně se dokáží i radovat. Kniha se mi četla dobře.