Beze strachu přehled

Beze strachu
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/541273/bmid_ben-koenig-beze-strachu.jpg 4 49 49

Ben Koenig série

1. díl

Čeho je schopen muž, který necítí strach? To se velmi brzy ukáže… Ben Koenig kdysi velel jednotce speciálních operací federální USMS a pátral po těch nejnebezpečnějších zločincích. A pak jednoho dne nečekaně zmizel. Na šest let se po něm slehla zem, ale teď se najedou na televizních obrazovkách po celé Americe objevuje jeho tvář. Všichni ho hledají. Ztratila se mladá žena a její otec udělá cokoli, aby ji dostal zpátky. A k tomu potřebuje Koeniga. Stopy Bena zavedou do malého města v rozpálené Čivavské poušti, kde se skrývá nebezpečné tajemství. Pro jeho uchování jsou někteří lidé schopni udělat cokoli. Jenomže i Ben má své tajemství: ztratil schopnost cítit strach. Jde si pro ně. A bát by se měli oni.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Vendeta

Fearless, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Beze strachu. Přihlašte se a napište ho.

Hella
02.01.2025 3 z 5

Za sebe říkám dobrý. Sice trošku psychopat, ale četlo se to dobře a i tak to byl sympaťák (pochopitelně nesmrtelný).
Na DK aktuálně 81% od 43 hodnotících.

Palele
01.01.2025 3 z 5

Nějak to prostě nebylo ono. Sérii s Poem mám moc ráda, ale tady jsem se trochu trápila, abych to vůbec dočetla. Připadalo mi to trochu jako špatná imitace Reachera

ankaras
30.12.2024 4 z 5

Čtivé, ale pokračovat nebudu.

Planoucí koruny, Beze strachu a další knižní novinky (43. týden)

20.10.2024

Kouzlo polární záře, Krvavá spása a další knižní novinky (39. týden)

22.09.2024

Kniha Beze strachu v seznamech