Stratení nájdení přehled

Stratení nájdení
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/265851/bmid_strateni-najdeni-265851.jpg 4 1404 1404

Bill Hodges série

Druhá časť plánovanej krimi trilógie o Billovi Hodgesovi prichádza pod názvom Stratení nájdení a v prípade, že vás prvý diel, Pán Mercedes, obišiel, nemusíte sa obávať, kniha sa dá čítať aj ako samostatný román. King si vyhradil dostatok času, aby všetky postavy náležite predstavil a kým sa v príbehu zjavia známe tváre, budete so zápletkou dokonale zžití. Tá sa točí okolo posadnutosti, či už je to posadnutosť čítaním, spisovateľmi, alebo pomstou. Centrom diania je rukopis k poslednému románu autora, ktorého zavraždí fanatický fanúšik. Z jeho rúk sa rukopis dostáva k mladíkovi, ktorý ešte netuší, že vrah má i s ním svoje plány...... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , Ikar (SK)

Finders Keepers, 2015

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stratení nájdení. Přihlašte se a napište ho.

krakonos.kraken
předevčírem 5 z 5

Za mě nejlepší z celé série. Morris byl skoro politováníhodný, ale Pete vlastně taky. A jejich příběhy byly moc hezky vykreslené. Skoro mi vadilo, když se tam Bill Hodges a parta nakonec taky objeví. :D myslím, že by se z toho konce dalo vyždímat větší drama a třeba i zabít nějakou hlavní postavu. Ale výborná kniha i tak.

Briv
21.01.2025 5 z 5

Naštěstí se mi nevědomky povedlo začít číst od prvního dílu a když už jsem nějakou dobu měla knížku Pan Mercedes za sebou, vzpomněla jsem si, že bych si mohla dát pokračování.
Pro mě to bylo asi ještě víc strhující než to první a trojici Bill, Holly a Jerome jsem si zamilovala. Děj měl perfektní spád a už teď vím, že budu číst i třetí díl.
Doufám, že nikdy nenajdu takový kufr...

Belanna
17.12.2024 4.5 z 5

Opět povedené a čtivé, jistě i zde jsou klasické zdlouhavé a vše vysvětlující pasáže, ale to prostě k autorovi patří.
Střídání pohledů několika postav, propojení s minulým dílem, zajímavé postavy i zápletka a náznak toho, co bude dál - už teď jsem zvědavá.

Nedovol, aby ti tvá dobrá povaha zamlžila kritický zrak. Kritický zrak by měl být vždy chladný a jasný.

Přání v jedné ruce, plivanec v druhé /Právo nálezce/

Kniha Stratení nájdení v seznamech

v Přečtených1 918x