Bludný kruh přehled
Linda S. Howington
Blair Malloryová série
1. díl
Blair je sebejistá majitelka prospívajícího fitness centra. Stínem na jejím úspěchu se stane jedna z členek, která začne přesně napodobovat její styl a nosit i naprosto stejné oblečení. Co tím proboha sleduje? Blaire je v šoku, když někdo tuto dívku před jejíma očima zastřelí. Kruh nevysvětlitelných událostí, lží a intrik se kolem Blaire nezadržitelně uzavírá, dokonce ani policejní důstojník Wyatt jí už nevěří.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2008 , AlpressOriginální název:
To Die for, 2004
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bludný kruh. Přihlašte se a napište ho.
Hlavní postavy mi na začátku moc nesedly, tedy zvláště Wyatt, ale jak se příběh vyvíjel, tak se to zlepšilo. Detektivní linka nebyla nijak napínavá, ale byla poutavá a já byla zvědavá, kdo za tím vším stojí. Teda měla jsem předpoklad, ale vše se objasnilo až ke konci knihy. Bylo to odlehčené a vtipné čtení.
Knihy této autorky nezklamou. Tentokrát to bylo jiné, víc vtipné, i když chvilkama to byla už trošku parodie ;-) Vraha jsem skoro uhádla, při slovních přestřelkách těch dvou jsem se dobře bavila, takže za mě spokojenost.
Kniha Bludný kruh v seznamech
2008 | Dokonalý muž |
2009 | Nebezpečně blízko |
1999 | Síla lásky |
2006 | Všichni muži královny |
1999 | Stíny minulosti |
Knížku jsem měla přečtenou za pár hodin, ale upřímně není to kniha, na kterou bych zůstala v úžasu.
Hlavní hrdinka mi v podstatě celou knihu lezla na nervy svou sebestředností a namyšleností. Celé to bylo jen, jak ona je dokonalá, ona dokázala a bla bla bla. Wyatt samozřejmě dva roky čekal, až se znovu setkají, aby se z ní znovu posadil na zadek a hned si plánoval jejich společný život...
Detektivní zápletka nebyla až tak špatná, sem tam se objevil i vtipný dialog či napínavá scéna.
Ale celkově je to průměrná kniha, ke které bych se už určitě nevrátila.