Bláznivá dějepisná všehochuť přehled

Bláznivá dějepisná všehochuť
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/2126/bmid_blazniva-dejepisna-vsehochut-vup-2126.jpg 4 35 35

Tato kniha vám servíruje plný talíř nejhroznějších podrobností z děsivých dějin, které většina lidí ani nezná – od lidových nápisů na zdech z dob římské říše přes neslušné přezdívky vladařů až po strašné způsoby mučení, jež se kdysi praktikovaly ve školách. Dozvíte se například drtivé podrobnosti o popravách vykonávaných slonem, jak si s pomocí krve ze štěňat zjemnit pleť nebo koho napadlo, že mleté jelení jazýčky jsou vybranou pochoutkou. A pokud chcete odhalit, kteří ze slavných vládců byli leváci, seznámit se s deseti nejlepšími psy všech dob nebo si jen přečíst něco zajímavého o vraždících lidoopech, pak je tato kniha určena právě vám. Dějiny nikdy nebyly tak děsivé!... celý text

Literatura naučná Historie Pro děti a mládež
Vydáno: , Alicanto (Egmont ČR)

The Mad Miscellany, 2003

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bláznivá dějepisná všehochuť. Přihlašte se a napište ho.

bubka
10.07.2018

jestli je vše taková "pravda", jako tvrzení že německý ovčák patří k nejstarším plemenům světa , tak říkám "no sbohem"

Ell Amaterasu
27.04.2013

Rozhodně mě knížka bavila, i když v některých chvílích jsem se trochu nudila, ale to se nestávalo moc často.
Moc se mi líbí, jak jsou dějiny vtipně pojaty.

Kniha Bláznivá dějepisná všehochuť v seznamech