Svatba z donucení přehled
Amanda Scott (p)
Border Trilogy 2 série
1. díl >
Milostný historický příběh z konce 14. století ze skotského pomezí. Když se sir Walter Scott tajně pokusí získat zpět dobytek, který mu ukradl sir Murray, je přistižen při činu. Dostane na vybranou: buď se ožení s nejstarší dcerou muže, který ho zajal, nebo skončí na šibenici. Raději by zvolil smrt než svatbu, avšak s návrhem souhlasí, aby zachránil své muže před oprátkou. Uzavře tedy sňatek s lady Margaret Murrayovou, pro kterou manželství představuje příslib života, o němž si mohla nechat jenom zdát. Margaret se bez námitek stane ženou hrdého Waltera a svojí nevinností v něm probudí spalující touhu. Kvůli nekonečnému napětí panujícímu mezi Anglií a Skotskem se Meg ocitne v situaci, kdy se musí rozhodnout, zda se postaví proti svým bezohledným bratrům, nebo zradí svého muže, kterého obdivuje a do něhož se vášnivě zamilovala.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2015 , OldagOriginální název:
Border Wedding, 2008
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Svatba z donucení. Přihlašte se a napište ho.
Děj je svižný, hrdinové rozhodní a místo hezky popsáno a situace ve které se nachází Skotsko také.
Kniha Svatba z donucení v seznamech
14. století Skotsko svatba romance historické romance
2012 | Mladá šlechtična |
2015 | Svatba z donucení |
2019 | Magnusova volba |
2014 | Šlechtična z pomezí |
2018 | Zrušené zásnuby |
Přestože nejsou komentáře ostatních nijak závratné,knihu jsem si koupila a udělala jsem dobře.Byla super.Miluji romány ze Skotska a tenhle byl opravdu bezva.Já za sebe určitě doporučuji přečíst všem romantičkám milující Skotsko