Bouře přehled

Bouře
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/552185/bmid_boure.jpg 4 371 371

August Strindberg série

1. díl >

Stockholmský finančník August Strindberg se rozhodl pověsit kariéru na hřebík a otevřít si vetešnictví. Jenže s jeho příjezdem do ospalé pobřežní vesničky jako by tu veškerá idyla skončila – za bouřlivé noci zmizí oblíbená místní učitelka. Policie v čele se sympatickou Marií Martinssonovou bezvýsledně prohledává okolí a atmosféra mezi starousedlíky houstne. Co se vlastně přihodilo? A proč v Augustovi roste přesvědčení, že klíč k vyřešení záhady má v rukou právě on?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: audiokniha , Voxi

Stormvakt, 2020

Interpreti: Igor Bareš , Lucie Juřičková

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bouře. Přihlašte se a napište ho.

ivoiro
dnes 4 z 5

Na to, že to bylo první dílo v sérii, to nebyla úplně špatná kniha. Další díly této série si určitě přečtu.

TessieB
06.01.2025 3 z 5

Poslechnuto jako audiokniha, ta se mi trošku táhla a děj mi přišel takový zdlouhavý. Nic moc se tam vlastně neudálo, což mi ani nevadilo - nejsem úplně fanoušek detektivek, které se snaží za každou cenu šokovat deseti zvraty na pěti stránkách - ale bylo to trošku roztahané. Kdyby kniha měla tak o 100-150 stan méně, asi by se ani nic moc nestalo. Vraha jsem odhalila docela brzy, tak jsem na sebe i pyšná :D uvidíme, jak na tom bude druhý díl, za mě je jednička takový průměr - nenadchne, neurazí.

Winoga
06.01.2025 4.5 z 5

Ta kniha se mi líbila! Konečně detektivka, ve které není v každé kapitole nová mrtvola. Pomalé odkrývání pravdy kombinované s stránkami deníku zmizelé. Líbilo se mi to i proto, že vím, jak pátrání probíhá, jak lidé nechtějí očerňovat a tím vůbec nepomáhají vyřešení případu. Myslím, že je to velmi blízko skutečné detektivní práci.

Vychází Jenom nestvůra, Jako stín a další knižní novinky (40. týden)

02.10.2022

Kniha Bouře v seznamech