Boží a jiná muka přehled

Boží a jiná muka
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/37944/bozi-a-jina-muka-37944.jpg 4 70 70

Fejetony o lásce ke kolu, k níž se autorka vysloveně nerada, těžce a v podivném dobrovolném donucení v průběhu let dopracovala, a o jiných vášních a někdy i mukách. Taky o úplně obyčejných, smutných i veselých věcech života, o manželství, šťastných mužích, nešťastných volbách, blbých politicích, krásných knihách, dojemných filmech. A třeba i o Romanovi a jeho rychlostním rekordu. Fejetony o mužích a lidech, které byly opět napsány s největší láskou, a taktéž otištěny v letech 2004–2009 v Hospodářských novinách, Pražském deníku, MF DNES a Právu. Některé nebyly otištěny nikdy, protože je Tereza Boučková napsala až pro tuto knížku. S láskou, jak jinak. ... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Boží a jiná muka. Přihlašte se a napište ho.

n.ezn.amy
15.11.2024 5 z 5

Nedávno jsem četl rozhovor s Terezou Boučkovou, kdy rozhovor a její názory se mi moc líbily. A tak jsem zkusil si přečíst tyto její fejetony a musím říct, že jsem byl příjemně překvapen. Její soužití s manželem, který je vášnivý cyklista a ona se s ním snaží sdílet jeho vášeň. Další fejetony týkající se např. jejího života či lidí okolo ní. Moc se mi líbil styl jejího psaní, humor a její životní postoje.

Třeba takové vtipně chytré věci, které tvoří Pavel Beneš. Obrázek Billa Clintona s textem: Prezident USA varuje: kouření způsobuje impeachment!

Hodně se mi líbily určité "filozofické" úvahy, pod které bych se podepsal:

Když jsme se večer předtím v hospodě ptali místního chlapíka, jaké má být na den našeho výstupu na nejvyšší českou horu počasí, řekl, že na tom vůbec nezáleží, protože na horách je tak, jací jsou tam lidi!

Kniha se mě moc bavila a určitě sáhnu po nějaké její další.

Terezaazeret
05.07.2024 5 z 5

S kolem to mám podobně jako autorka, takže mě texty moc bavily. Je to takové milé čtení na zahradu.

Hakl54
19.06.2023 5 z 5

Vtipné a milé fejetony ze života.

Kniha Boží a jiná muka v seznamech