Bozk přehled

Bozk
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/271821/bmid_bozk-wQ1-271821.jpg 4 2419 2419

After série

1. díl >

Sú bozky, ktoré navždy zmenia váš život Tessa je slušne vychované dievča, ktoré randí s milým, spoľahlivým chlapcom. V živote má jasný cieľ, ambície a matku, ktorá dohliada, aby to tak zostalo. Lenže hneď v prvý deň na vysokoškolskom internáte narazí na Hardina, chalana so strapatými hnedými vlasmi, sebavedomým britským prízvukom a s pírsingom v pere a ten jej nabúra všetky ideály, v ktoré dovtedy verila. Hardin však zďaleka nie je ideál. Je drzý – dokonca až po hranicu krutosti. Vzhľadom na jeho správanie by ho Tessa mala nenávidieť. A aj nenávidí, až kým sa s ním neocitne sama v jeho izbe. Stačí jediný bozk. V jednej chvíli jej Hardin vraví, aká je nádherná, no vzápätí trvá na tom, že pre ňu nie je ten pravý a odstrkuje ju. Napriek svojim bezohľadným spôsobom Tessa pociťuje neodbytné nutkanie preniknúť mu hlbšie pod kožu a pod nánosom lží objaviť skutočného Hardina. Tessa má dokonalého priateľa. Prečo sa teda usiluje prekonať vlastnú urazenú pýchu a zbaviť Hardina predsudkov o poctivých dievčatách? Prečo dovolí, aby jej ubližoval? Žeby v tom bola láska? Tessin život už nikdy nebude taký ako predtým...... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bozk. Přihlašte se a napište ho.

bobinkova
18.02.2025 3.5 z 5

Celou sérii After jsem četla jako malá holka a hltala jsem ji, z odstupem času vidím, že to je až nezdravé, co se v celé sérii odehrává. Ještě si trochu vážím 1. dílu, ostatní jsou pro mě průměrné. Filmy jsou na tom ještě hůř.

niika
10.02.2025 5 z 5

Prvnímu dílu ze série After jsem naprosto podlehla, ačkoliv jako už nějaký čas dospělá nejsem cílovka. Bavila mě Tessa i Hardin. Po přečtení jsem se musela dát i do druhého dílu.

Káťa484
31.12.2024 5 z 5

Kniha se moc krásně čte. Protiklady se přitahují. Hardin je hooodně komplikovaná osoba až z něj někdy mrazí.

Knižní novinky (13. týden)

24.03.2019

Nic nemůže změnit to co k tobě cítím - Tessa

Když člověk poprvé v životě pozná chuť svobody, čas letí rychle.”

Kniha Bozk v seznamech

v Přečtených3 898x