Svědek v pokušení (2023) | Databáze knih

Svědek v pokušení přehled

Svědek v pokušení
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/521089/bmid_svedek-v-pokuseni-64de09c85d400.jpg 3 207 207

Bratři Cambleovi série

1. díl >

Tahle svatba bude pořádně žhavá… A nejen pro novomanžele. Madison měla pro Chase odjakživa slabost, ale po noci, kterou by nejradši vymazala z paměti, se mu vyhýbá obloukem. Na svatbě jejího bratra, kterému jde Chase za svědka, to ale nepůjde. Když spolu nedopatřením skončí ve stejném apartmánu, začne to mezi nimi nebezpečně jiskřit. Čím víc se snaží jeden druhému vyhýbat, tím blíž je to táhne k sobě. A když povolí všechny zábrany, naplno mezi nimi propukne vášeň, která může zničit jejich přátelství – anebo taky zažehnout pravou lásku.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , XYZ (CZ)

Tempting the Best Man, 2012

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Svědek v pokušení. Přihlašte se a napište ho.

Pajuška59
30.01.2025 3.5 z 5

Příjemná oddechová kniha, která vás ale úplně nenadchne.

Jedná se zde o klasickou zápletku, kde je žena už od dětství zamilovaná do nejlepšího kamaráda svého staršího bratra. Děj se odehrává na svatbě právě jejího bratra, kde je celá její rodina, ale i bratrovi přátelé, a především jeho nejlepší kamarád Chase.

Samozřejmě jsou zde i další očekávaná klišé, jako že je nedostatek pokojů, proto spolu skončí v jednom starém novomanželském apartmá. Dále spolu také zůstávají zamčeni ve sklípku, při prohlídce vinařství.

No jak myslíte, že celý příběh dopadne? Myslím že to je všem jasné.

Určitě šlo tento příběh lépe rozvinout a ukončit na více stránkách, ale určitě to mohlo být i horší.

Pokud hledáte nenáročnou knihu u které můžete vypnout a která je lehce pikantní, mohla by se vám líbit, ale nic extra od toho neočekávejte.

anna0130
08.10.2024 2 z 5

U autorky jsme zvyklá na zajímavější příběhy. Tenhle je takový oddychový průměr, po kterém sáhnete, když máte přečteno všechno ostatní.
Ke špatnému dojmu přispěl i nevhodný překlad některých pasáží, slov a slovních spojení.

Žampion
21.08.2024 4 z 5

Je to takové naopak. Většinou je ten bez sebevědomí, podceňující se a zmatený ta žena, ne tak v tomto případě. Nebylo to špatné.

Tajemství domu Thornů, Botanik a další knižní novinky (41. týden)

08.10.2023

Kniha Svědek v pokušení v seznamech

v Mé knihovně183x

2021  84%Z krve a popela