Milenka pout zbavená přehled
J. R. Ward (p)
Bratrstvo černé dýky série
Payne, Vishousovo dvojče, je ze stejně temného válečnického těsta jako její bratr.Protože je od přírody bojovnice a navíc rebelka, co se týče tradiční role Vyvolených žen, není pro ni na Druhé straně místo... a nenajde se pro ni role ani na válečné frontě. Když utrpí zranění, po kterém ochrne, je povolán lidský chirurg, doktor Manuel Manello, aby ji léčil, jak to dokáže jen on - a zanedlouho je vtažen do jejího nebezpečného, tajného světa. Ačkoliv nikdy dřív nevěřil na tvory, kteří bloudí nocí - jako upíři -, shledá, že je víc než ochoten dát se svést výraznou ženou, jež ho poznamená na těle i na duši. Zatímco ti dva nalézají mnohem víc než jen erotické souznění, dojde ke srážce lidského světa s upířím a Payne navíc dožene několik set let starý čin, který znamená pro její lásku i život smrtelné ohrožení.... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2011 , BaronetOriginální název:
Lover Unleashed, 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Milenka pout zbavená. Přihlašte se a napište ho.
Payne a Manny mi byli oba dost sympatičtí. Bavili mě to vzhledem k nim, ale už jsem prostě zase postrádala linku celého bratrstva. Nebylo tam nic o ostatních. Chápu, že už by to byly knihy o 700 stranách, ale i tak .
Musím se přiznat, že zrovna tenhle příběh točící se kolem Payne mě nikdy až tak nebavil. Vlastně mi její osud byl tak trošku jedno. Ale to nijak nemění mou oblibu v téhle sérii a jednou za čas si ji ráda přečtu znovu.
Ocenění knihy (2)
2011 -
Goodreads Choice Awards
(Best Romance)
2011 -
Romantic Times (Best Vampire Romance)
Kniha Milenka pout zbavená v seznamech
v Přečtených | 1 125x |
2010 | Milenec z temnot |
2010 | Probuzený milenec |
2014 | Král |
2010 | Milenec z věčnosti |
2013 | Vytoužený milenec |
Tohle mě bavilo úplně stejně jako předchozí díly a to jsem se toho dost bála. Miluju to.