Rytířská čest přehled
Kinley MacGregor (p)
Bratrstvo Meče/MacAllisterovi série
< 7. díl
Lochlan MacAllister vyrůstal s vědomím, že musí pro dobro svého lidu obětovat vlastní štěstí. Když se k němu ale donese zvěst, že jeho ztracený a oplakaný bratr je možná stále naživu, Lochlan neváhá a vydává se ho hledat do Francie. Catarina je sice nemanželskou dcerou francouzského krále, ale při své svobodomyslnosti zcela odmítá, že by se měla podřídit mocenským praktikám mocného otce. Stejně silnou vůli má ovšem i král, a tak svou neposlušnou dceru nechá unést, aby ji mohl následně nechat provdat pro dobro koruny. Na Lochlanův vkus je Catarina až příliš soběstačná a průbojná, když ale spatří, jak ji kamsi vlečou královi pohůnci, rytířská čest mu nedovolí ponechat dívku v rukách únosců. Dobře ví, že se proti němu obrátí králův hněv a že šlechetný čin může zhatit jeho plány na bratrovu záchranu. Jak daleko bude ochoten zajít kvůli ženě, s níž ho od samého počátku pojila pouze nevraživost?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2008 , DominoOriginální název:
The Warrior, 2007
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rytířská čest. Přihlašte se a napište ho.
Ok. Asi to nepatří mezi mé nejoblíbenější z této série, ale i tak je to zatraceně dobře napsané. Smekám klobouk před autorkou, že dokázala tak poutavě napsat celou sérii. Už teď se mi stýská. Ale vím, že si chci ještě přečíst příběh Simona, který je spíše povídkou než samostatnou knihou. ❤❤❤
Zakončení série se povedlo,ale pořád budu mít nejraději Sina,Strydera a Ewana.Ráda si samozřejmě přečtu všechny díly,které budou v mé knihovně kralovat dlouhá,předlouhá léta :)
Kniha Rytířská čest v seznamech
2005 | Pán touhy |
2008 | Kde je můj hrdina? |
2006 | Čas na lásku |
2014 | Milenec snů |
2006 | Noční rozkoše |
Tak opět nádhera.Na konci jsem už brečela,že jsem neviděla na písmenka.Škoda,že není další kniha o Kieranovi.Myslím,že by ho autorka mohla oživit.Stejně mě mrzí,že nejsou všechny příběhy.Jak Bratrstva meče,tak MacAllisterových.Přesto celá série byla skvělá.U mě zaručeně vítězí Pán touhy,Čas na lásku a Cizí nevěsta.Prostě romantičky,které jste nečetly, jděte do toho,budete nadšené.