Bretaňské zlato přehled

Bretaňské zlato
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/494696/bmid_bretanske-zlato-m1d-494696.jpg 4 218 218

Případy komisaře Dupina série

Třetí případ komisaře Dupina. Na rozlehlé solné zahrady na poloostrově Guérande se právě snáší soumrak. Vzduch je prosycen fialkovou vůní fleur de sel, o níž místní obyvatelé tvrdí, že občas vyvolává halucinace. Podobný pocit má i komisař Dupin, když na něj někdo začne nečekaně střílet. Přitom si chtěl v salinách jen prohlédnout několik záhadných sudů, na které ho upozornila Lilou Brevalová, známá novinářka. A pak zmizí beze stopy i Lilou…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Kalibr

Bretonisches Gold, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bretaňské zlato. Přihlašte se a napište ho.

Mája777
24.11.2024 5 z 5

Lepší a lepší. Nejen zajímavý případ vraždy, ale i ta sůl!!! Netušila jsem, že je tolik druhů. No a pak, že sůl není nad zlato:)
(23. 11. 24 - 26 681 - 65)

xxbarbarelaxx
22.09.2024 5 z 5

Zase skvělá detektivka a člověk se prostě chce podívat na místa v ní zmíněné. Za sebe doporučuji. Poklidná detektivka, jsem zvědavá na další díly.

Čmeláček
14.09.2024 5 z 5

Momentálně mě baví si číst tyhle poklidné detektivky s komisařem Dupinem, u kterých si můžu fakt skvěle odpočinout a nemusím nějak zvlášť namáhat svoje šedé buňky mozkové :). No a tenhle případ se mně konečně líbil tak, že jsem si u něj vrněl blahem :). A proto je to dnes za pět, vážení! :)))

Kniha Bretaňské zlato v seznamech