Brutal: Zpověď detektiva z oddělení vražd 1 přehled

Brutal: Zpověď detektiva z oddělení vražd 1
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/508609/bmid_zpoved-detektiva-z-oddeleni-vrazd-1-3u0-508609.png 4 191 191

Brutal série

1. díl >

Hiroki Dan je muž, který žije dva různé životy. První z nich je život úspěšného detektiva z oddělení vražd. Okolí mu předpovídá oslnivou kariéru, částečně i proto, že je synem bývalého policejního ředitele. Jeho druhý život je ale mnohem temnější a hrozivější. Je to život sériového vraha, který nad těmi nejhoršími zločinci, kterým se podařilo vyhnout ruce spravedlnosti, vynáší trest smrti ten nejstrašnější, který jen dokáže vymyslet. Temný příběh o policistovi, který se rozhodl vzít spravedlnost do svých vlastních krvavých rukou.... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Gate

Satsujin Keisatsukan no Kukuhaku 1, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Brutal: Zpověď detektiva z oddělení vražd 1. Přihlašte se a napište ho.

Petr874
18.09.2024 2 z 5

Mangu jsem měl půjčenou, proto jsem si nepřečetl, o čem vlastně je. A to byla chyba.
Očekával jsem nějaké vyšetřování, ne pohledově "přitepleného" detektiva, co vraždí zločince...
Na druhou stranu musím ocenit kresbu.

Disease
24.06.2024 5 z 5

Moc prima dexterovina, kde mi sice první kapitola nepřišla až tak dobrá, ale jako úvod fungovala dost dobře . Pěkné vylíčení poměrů v Japonsku.

Ešína
02.03.2024 5 z 5

Moje první zkušenost s mangou. A hned byla kladná. Příběh se mi líbil, nečekala jsem, že to bude až tak brutální a že to přečtu za pár minut. Do dalších dílů se určitě pustím.

10 nejprodávanějších knih (12. týden)

30.03.2023

10 nejprodávanějších knih (11. týden)

22.03.2023

10 nejprodávanějších knih (10. týden)

15.03.2023

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Brutal: Zpověď detektiva z oddělení vražd 1 v seznamech