Brutal: Zpověď detektiva z oddělení vražd 4 přehled

Brutal: Zpověď detektiva z oddělení vražd 4
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/508612/bmid_zpoved-detektiva-z-oddeleni-vrazd-4-j1t-508612.png 4 85 85

Brutal série

Hiroki Dan, detektiv z oddělení vražd, který pod rouškou kariéry elitního policisty na vlastní pěst trestá zločince. Muž, který veřejnosti ukazuje tvář spořádaného otce rodiny. Ředitel firmy, který zneužívá své pozice síly. Všechny, se kterými si běžná spravedlnost nedokáže poradit, čeká trest. Ten nejstrašnější. Krutá smrt rukou sériového vraha!... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Gate

Satsujin Keisatsukan no Kukuhaku 4

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Brutal: Zpověď detektiva z oddělení vražd 4. Přihlašte se a napište ho.

Laf
15.04.2024 3 z 5

Každý díl mi přijde, že je to to samé, co ten předešlý. Zatím mne u toho drží zvědavost, jestli nedojde také k nějakému zvratu. Není to špatné, ale něco tomu chybí.

Ešína
31.03.2024 3 z 5

Opět dobrý díl ale pořád čekám kdy přijde takový ten "wow" efekt.

Vjeerus
28.01.2024 3 z 5

Příběh už má čtvrtou knihu a já mám fakt pocit, že čtu stále dokola to samé. Muž, navenek působící jako dokonalost sama, má svou zvrhlou stránku spočívající v utlačování slabších nebo žen. Detektiv Dan zapojí svojí nadpřirozenou schopnost teleportace a telekineze a najednou se bez vysvětlení objeví na správném místě a nějakým brutálním způsobem zlo potrestá. I když, co si budem, brutalitou se prvnímu dílu ty následující nevyrovnají.
V tomto díle jsem postřehla mini náznak nějaké detektivní práce, takže aspoň maličký vývoj? Ale jestli těmito pidi krůčky příběh dostane nějaký děj čekat nehodlám a do dalších dílů se pravděpodobně nepustím a to i přes to, že případy mají dost zajímavý námět, ale zpracování mě naprosto odrazuje.

10 nejprodávanějších knih (30. týden)

02.08.2023

Loď plná nevěst, Naděje v nás a další knižní novinky (18. týden)

30.04.2023

Kniha Brutal: Zpověď detektiva z oddělení vražd 4 v seznamech