Byla jedna moucha přehled

Byla jedna moucha
https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/15631/bmid_byla-jedna-moucha-mpR-15631.jpg 5 49 49

Knížka vypráví o malé dívence a její mouše, které spolu prožívají různá malá dobrodružství doma, na zahradě, na hřišti, na výletě apod. S pedagogickým taktem akcentuje autorka v jednotlivých drobných příbězích nové poznatky osvětě, mravní naučení i správné postoje k lidské společnosti a ke světu. Text doprovází vlastními ilustracemi, inspirovanými dětským výtvarným projevem.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Byla jedna moucha. Přihlašte se a napište ho.

yaoiyuri
27.12.2024 5 z 5

HOP hop hop hop Nejhorší na tom světě je
HOP hop hop hop Když je cesta vyšlapaná
HOP hop hop hop Člověk po ní musí běžet
Ikdyžsemuvůbecnechce

Geniální kniha, jejíž atmosféra či vibe, nebo jak to nazvat, je prostě nepřenositelná. Hravé, poetické, zábavné i poučné, fantaskně dětské... rozhodně kniha, ke které se budete vracet.

Knihomura
29.07.2024 5 z 5

Nádhera. Což ostatně není u Daisy Mrázkové nic překvapivého. Dětem se taky líbí - babi čti a nepřestávej. ;-) Moucha Rudolfina nemá chybu. Že bych je vzala na milost? :-O

Bonda
27.02.2024 5 z 5

Jak to ta Daisy Mrázková dělá, že po přečtení jejich textů člověk cítí, jak je svět a život tajemný a zvláštní? Jednou větou máchne jako jedním tahem štětce na miniaturní japonské krajině s rákosem a žábou, a jsme v tom prožitku. A přestože používá fantaskní motiv (mluvící zvíře), tak cítíme, že jde o náš reálný svět: svět, ve kterém se hádají děti, drak se chytí ve větvích a tam pak měsíce visí, svět, v němž můžeme dát věcem CENU a dokážeme nahlédnout svou chybu a napravit ji. Svět s obrovskou minulostí a rozlohou, svět nekonečných dálek. Jaké události to jsou. Jaká dobrodružství.

Kniha Byla jedna moucha v seznamech

v Mé knihovně16x

Daisy Mrázková