Čaj mnoha chutí: historie, příprava, recepty, občerstvení podávaná k čaji - 91 receptů přehled
Oldřich Dufek
"Čaj bystří ducha, příznivě působí na činnost srdce, usnadňuje vybavování a chápání myšlenek, občerstvuje tělo, v zimě a chladu zahřeje, v létě osvěží a zahání žízeň." Autor se ve své knize nejprve věnuje historii čaje, poté nás vezme na cestu po čajových plantážích po celém světě a neopomene zmínit ani kulturu čajoven u nás. Dále rozebírá zvyklosti pití čaje u různých národů a účinek pití čaje na lidský organismus. Největší část publikace je však věnována čajovým receptům.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čaj mnoha chutí: historie, příprava, recepty, občerstvení podávaná k čaji - 91 receptů. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Čaj mnoha chutí: historie, příprava, recepty, občerstvení podávaná k čaji - 91 receptů v seznamech
v Přečtených | 2x |
v Knihotéce | 2x |
v Chystám se číst | 2x |
v Chci si koupit | 1x |
Autorovy další knížky
1986 | 3x 99 specialit sovětské kuchyně |
1989 | Sýry v kuchyni |
1986 | Připravujeme pohoštění |
1989 | Zelenina a ovoce v kuchyni |
2000 | Káva známá i neobyčejná: povídání o kávě, recepty, něco dobrého k tomu |