Vědecký pokrok dělá „žbuch“ přehled

Vědecký pokrok dělá „žbuch“
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/126611/bmid_calvin-a-hobbes-vedecky-pokrok-dela-aac-126611.jpg 5 65 65

Calvin a Hobbes série

Chlapec a jeho tygr se vracejí, aby dokázali, že vědecký pokrok nebere zajatce. Když máte před sebou možnost velkolepého objevu, který změní svět (nebo za vás aspoň udělá domácí úkoly), nemůžete se ohlížet na tak malicherné věci jako je úklid, spánek nebo čištění zubů.

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Crew

Scientific Progress Goes "Boink", 1991

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vědecký pokrok dělá „žbuch“. Přihlašte se a napište ho.

pistikpistik
29.01.2024 4 z 5

Šestka. Calvin filozofuje: „Niekedy ma napadá, či najpresvedčivejším dôkazom toho, že inde vo vesmíre existujú inteligentné bytosti, nie je to, že nás zatiaľ žiadna nekontaktovala.“ Máme tu všetko. Megamana, dinosaury, cestovanie vesmírom, stroj času, ale hlavne Zuzku a Rosalyn. Niektoré Calvinove fantázie išli už pekne od absurdna, ale to je len dobre. Naopak, máme tu aj city a priateľstvo, a hlavne nehu s jeho nerozlučným tigrím parťákom. Táto časť dosť viac rozvíja a približuje čarovný a originálny svet Calvina a Hobbesa. A na záver opäť niečo zo svojských filozofických myšlienok: „Dom s tigrom je iba dom, nikdy domov.“

Jarka_rybář
02.10.2020 5 z 5

Calvin... Občas pěkně děsivý týpek, o kterém nevím, zda není jen přemoudřelým dítětem, kterému se nikdo moc nevěnuje, nebo psychicky narušeným jedincem. Každopadně mne velmi baví.

KillHurt
23.08.2020 5 z 5

Stále se bavím. Stále mě Calvin dokáže rozesmát i donutit se zamyslet. V případě duplikátoru si myslím, že Calvinovy hry začínají mít prvky začínající schizofrenie.

Kniha Vědecký pokrok dělá „žbuch“ v seznamech