Všude je spousta pokladů přehled

Všude je spousta pokladů
https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/207551/bmid_calvin-a-hobbes-vsude-je-spousta-po-wyy-207551.jpg 5 45 45

Calvin a Hobbes série

Pokud jste malý kluk s poněkud svébytným názorem na morálku, domácí úkoly, úklid a školní docházku, nemůžete mít lepšího parťáka než tygra. A co na tom, že se ostatním jeví jako plyšový. Hlavně když s vámi prožívá všemožná dobrodružství. Ať už cestujete vesmírem, časem, nebo jen bojujete proti té největší hrozbě současného světa – holkám. Již desátý díl z kultovní stripové řady. Všude je spousta pokladů – a nejvíc jich je v téhle knize!... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Crew

There’s Treasure Everywhere

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všude je spousta pokladů. Přihlašte se a napište ho.

Lusa
26.10.2021 5 z 5

Za me vtipná a zábavná oddechovka

Corso
03.08.2021 4 z 5

Jubilejny desiaty kusok, a blizi sa to ku koncu. C&H si po cely cas dodrzali vysoku hladinu kvality. Vobec nevidno nejaku unavu autora. Aj mi je luto ze sa to blizi ku koncu. Predo mnou posledny zvazok. Maleho strapateho klucinu a plysoveho tigra som si oblubil, a stravil som s nimi kopec vikendovych poobedi. Este pred prvou knihou som si vravel, ako toto moze fungovat, preco to ludia tak maju radi, kupim na skusku dva diely. A uz to bolo.
Snad jedine co som si neoblubil boli jeho kozmonautske a dinosaurie sny :)
Naopak, milujem ich filozofovanie, neustaly vycvik rodicov, Tajny protibabsky klub, snehuliakov.

borknagar
08.10.2016 5 z 5

První setkání s neuvěřitelným Calvinem a jeho v hlavě se oživujícím plyšovým tygrem Hobbesem. Vtipné, chytré, neotřelé a veskrze zábavné počtení. Calvinova mysl je neuvěřitelná, z obyčejných věcí ze života dokáže udělat neuvěřitelnou, zamotanou patlaninu. Kresba parádní, hodící se k tomuto komiksovému podžánru. Překlad bez chybičky, díky citu Richarda Podaného získává toto dílko ještě větší punc zábavnosti. Přečtením této knihy (sešitu) dostane knihovna a peněženka zabrat, musím vlastnit kompletní české vydání Calvina a Hobbese a že toho bylo vydáno celkem požehnaně :D

Kniha Všude je spousta pokladů v seznamech