Čáry a tajemství (2014) | Databáze knih

Čáry a tajemství přehled

Čáry a tajemství
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/226022/mid_cary-a-tajemstvi-4ML-226022.jpg 4 37 37

Čarodějka Sophie a lovkyně čarodějek Katy jsou nejlepší kamarádky, přestože by se měly nesnášet. A společně nyní čelí novému problému – jak mají skrýt své schopnosti před ostatními na školním výletě, když se vše tak zamotává? To je přímo nadlidský úkol! Jejich tajemství ohrožují vztahy s kamarádkami, rodinou, a dokonce i jejich první kluci. S láskou jim ale žádná kouzla nepomůžou… Sophiin táta se vrátil, její babičku někdo proklel a nebezpečí nakonec číhá tam, kde by ho dívky nejméně čekaly. Prozradí se na školním výletě všechno, co skrývají?... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo

Secrets and Sorcery, 2012

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čáry a tajemství. Přihlašte se a napište ho.

any333
27.10.2017 5 z 5

Tuhle sérii beru rozhodně jako oddechovku, protože jsem z věku k ní určenému vyrostla, ale i tak se mi líbí autorčino vypodobnění čarodějek a jejich lovců.
Konec byl z celého dílu asi nejnapínavější, ale zase se potvrdilo to, co jsem si tak ve skrytu myslela o Ashtonovi. Jsem zvědavá, jak se bude mstít Angeličin manžel v příštím díle.

Paja58
23.01.2017 4 z 5

Zatím nejlepší díl z celé série, ale doufám, že se Sophie dá dohromady s Ashtonem.

Lumine
11.10.2015 4 z 5

Te začátek a prostředek jsou takové... nach... nudné, ale dokonale to vynahradí konec! Ten je skvělý!

Kniha Čáry a tajemství v seznamech

v Mé knihovně58x

magie