Magie v utajení přehled

Magie v utajení
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/198959/mid_magie-v-utajeni-WXA-198959.jpg 4 44 44

Čarodějka z Turlinghamu série

Sophie a Katy by měly být nepřítelkyně na život a na smrt. Čarodějka a lovkyně čarodějnic se přece nemůžou kamarádit! Jestli chtějí svoje přátelství uchránit před světem, musí udělat všechno pro to, aby svojí rodině či kamarádům neprozradily nic o svých zvláštních schopnostech. Jednoho dne ale Sophiina babička za záhadných okolností zmizí a dívky jsou ochotné udělat cokoli, aby ji našly. Podaří se jim udržet magii v utajení a vyváznout z tohoto dobrodružství se zdravou kůží? 1. vydání.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo

Undercover Magic, 2012

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Magie v utajení. Přihlašte se a napište ho.

ImGinny
31.07.2020 1 z 5

Už jsem na to asi moc stará, a nebo prostě nesnesu větu typu ,,A už jste si dali pusu?" Pardon, je to za mě kravina.

Ailee
12.02.2019 3 z 5

Když to budu posuzovat podle toho, pro kterou věkovou skupinu je to určeno, tak byla kniha skvělá. Ale protože já už jsem jí značně odrostla a ani jsem na až takovou oddechovku neměla moc náladu, tak pouze za tři.

any333
22.06.2017 5 z 5

Čekala jsem to víc oddechové, asi jako první díl, a on se tady najednou vyskytne i souboj. Přivítala jsem to jako příjemné plus.
Co se týče Angelicy, tušila jsem to dřív než Sophie, ale rozumím, je to pro mladší věkové kategorie neż jsem já. A rozbíhá se nám tady pěkný paradox. Sophie a Ashton jsou nepřáteli a přitom je to k sobě táhne jako magnety. Že by Sophie skončila jako její teta? Zatím mám jen takové domněnky, uvidím, co přinesou další díly.

Kniha Magie v utajení v seznamech

magie

Ellie Boswell (p)