Čarodějův synovec přehled

Čarodějův synovec
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/350948/bmid_carodejuv-synovec-W5b-350948.png 4 2231 2231

Letopisy Narnie série

Podivínský strýc pošle svého synovce Digoryho a jeho kamarádku Polly objevovat jiné světy, do kterých si sám netroufá vstoupit. Oba kamarádi se musejí hodně ohánět, aby unikli nástrahám, které jim přichystá zlá čarodějnice Jadis. Jenže nebýt toho, nikdy by se nesetkali s bájným lvem Aslanem a neviděli by zrození nového světa jménem Narnie – a v Narnii je možné všechno…... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)

The Magician's Nephew, 1955

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čarodějův synovec. Přihlašte se a napište ho.

bohejsova
23.12.2024 4.5 z 5

Letopisy Narnie miluju jako filmy a tak jsem se konečně po letech rozhodla si přečíst všechny knihy a dozvědět se i co se stalo i v ostatních dílech. Škoda, že všechny knihy nejsou z filmované stejně jako tři díly z let 2005 - 2010, ale pokud je to pravda a opravdu se to uskuteční, tak bychom se měli dočkat seriálového nebo filmového zpracování všech dílů Letopisy Narnie.

drakamena
17.09.2024 3 z 5

Pěkná knížka pro děti. Kdybych byla dítě, asi by mě naprosto uchvátila. Protože se mi moc líbila Polly. Digory... moc ne, abych byla upřímná. Jistě, byl to malý kluk, jenže i Polly byla malá holka a soudnost nepostrádala. Pravda, Digory se snažil napravit, co napáchal, jenže už se stalo. Ale líbilo se mi, že mu to Aslan nenechal jen tak projít, žádné prázdné řeči o tom, jak to nebyla jeho vina atakdále (což nesnáším!), kdepak.

Nadynka
28.07.2024 4 z 5

Je zajímavé prvně si přečíst ostatní díly a pak až tenhle, jako v HU.
Zrod Narnie mě zaujal. Líbí se mi podobnoust s pravdou.

Kniha Čarodějův synovec v seznamech

v Přečtených4 032x