Sestra smrt přehled
Marie Rejfová
Poté, co se Štěpán a Jindřiška vrátí zpět do našeho světa, čekají, že se vše vrátí do normálu. Ovšem Jindřiška cítí, že její osud není v říši lidí. A tak se společně se Štěpánem a přáteli vrací do jiného světa, aby zde čelili nebezpečí mnohem většímu, než kdy tušili. A jak navíc dopadne jejich vztah, který prošel tolika zkouškami?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sestra smrt. Přihlašte se a napište ho.
![Atala Atala](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Druhý díl je více fantastičtější a akčnější, než první. Také hlavní hrdinové mají "dospělejší" starosti. Překvapivý závěr nevylučuje další pokračování.
![SeverusSnape SeverusSnape](https://www.databazeknih.cz/img/users/14_/143340/m_143340-sOi.jpg?v=1490456168)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Líbílo se mi to mnohem víc než první díl .Paráda.Kadenovi jsem fantila už od začátku,takže jsem maximálně spokojená
Kniha Sestra smrt v seznamech
v Mé knihovně | 63x |
2017 | ![]() |
2018 | ![]() |
2017 | ![]() |
2015 | ![]() |
2019 | ![]() |
Tři a půl, kniha nebyla horší, ani lepší, než Čarověník. Neztratila svůj "nádech domoviny" ani svou originalitu a nápaditost. Co mě však u obouch knih troku mrzely byly konce. Celou dobu děj k něčemu směřuje, k hlavnímu rozuzlení, velkému finále, a když na to konečně dojde, je to odbyté během pár řádků. Troška větší gradace a napětí by jim neuškodilo. Ale celkově se mi knihy líbily, i když to není přímo můj šálek čaje.