Čekárny mého života přehled

Čekárny mého života
https://www.databazeknih.cz/img/books/63_/6380/cekarny-meho-zivota-6380.jpg 4 60 60

U příležitosti 91. narozenin Lenky Reinerové vychází její nová, velmi osobně laděná próza. Z rukopisu německého originálu Das Geheimnis der nächsten Minuten přeložila Olga Walló. Knihu provází dvacet černobílých fotografií intimních zákoutí autorčina pražského bytu.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čekárny mého života. Přihlašte se a napište ho.

Greengrass
18.08.2023 5 z 5

"A co budu dělat, až umřu? Nesmyslná myšlenka? Kdo ví. Rozhodně útešná a vzpružující. Neboť takhle člověk nečeká na definitivní konec, nýbrž na vysněnou možnost nějakého neznámého, bezpochyby naprosto jiného začátku."

Hani77
11.02.2023 5 z 5

Velice příjemné čtení o čekárnách celého světa. Rozhodně se při nejbližší příležitosti dojdu podívat na pražskou hlavní poštu, protože to musí být úžasné místo :⁠-⁠). Nikdy mě nenapadlo přemýšlet o tom, kolik času člověk stráví v čekárnách. V knize se odráží autorčin život, který zřejmě nebyl lehký, ale všechny těžké situace popisuje z té optimistické stránky, i čekárnu na onkologii líčí jako místo plné radostí. Neuvěřitelně pozitivní kniha.

babicka_amalka
02.01.2023 4 z 5

texty paní Reinerové mám ráda - a ani tyhle mě nezklamaly;

Nové eknihy zdarma (únor)

04.02.2020

Kniha Čekárny mého života v seznamech

Lenka Reinerová
česká, 1916 - 2008