Celou tu dobu přehled

Celou tu dobu https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/472986/bmid_celou-tu-dobu-jh6-472986.jpg 4 230 230

Od autorek nezapomenutelného příběhu Pět kroků od sebe. Kyle a Kimberly jsou na střední škole dokonalým párem a plánují společnou budoucnost, dokud nedojde k tragické autonehodě, po které se Kyle probudí v nemocnici s poraněním mozku. Kimberly nehodu nepřežije. Nikdo v Kyleově okolí nerozumí tomu, čím si Kyle prochází. Až na Marley. Marley se snaží vypořádat s vlastní ztrátou, o které je přesvědčená, že ji zavinila. Když se jejich cesty protnou, Kyle má pocit, že v Marley konečně našel člověka, který pochopí vše, co doposud nikdo nedokázal. Když se společně snaží zahojit své rány, jejich vzájemné pouto i city sílí. Kyle ale nedokáže setřást pocit, že se schyluje k dalšímu tragickému okamžiku, který znovu obrátí jeho život naruby...... celý text

Literatura světová Romány Pro děti a mládež
Vydáno: , Yoli (ČR)
Originální název:

All This Time , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Celou tu dobu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (66)

luckavarg
03.01.2024 5 z 5

Tak tahle knížka mě dostala. Ani jejich knížka "Pět kroků od sebe" na mne tak nezapůsobila. Za mě super.
Možná, že je to i tím, že jsem ji četla právě v tu správnou dobu, kdy jsem si ji měla číst. =) To se mi občas stává....

anndrra
14.09.2023 3 z 5

Nejprve mě to uchvátilo. Nemohla jsen se odtrhnout. Všem postavám jsem rozuměla a strašlivě jsem potřebovala vědět, co bude dál. Jenže ten konec...nevím. Ten to prostě zabil natolik, že dávám jen 3 hvězdy.


Kate3003
17.05.2023 3 z 5

Pět kroků od sebe znám pouze jako film takže jsem úplně neměla představu co od knihy čekat. Kniha byla velmi čtivá a stránky mizely neuvěřitelnou rychlostí. V příběhu se střídají části, které čtenáře pobaví, zarazí , nebo i takové kde ho bodne u srdce z okolností, které dokáže život přinést.
Vlastně si pořád nejsem úplně jistá jestli se mi celkové pojetí příběhu o vyrovnání se ztrátou líbilo nebo ne. Postavy se občas chovali dost nelogicky, jakože jasně o tom vlastně ten příběh trošku je, že když se nám stane v životě nějaká tragédie tak se všechno změní, ale v některých případech už to bylo trošku moc.
Na druhou stranu v průběhu příběhu bylo dost momentů, které se mi líbili a pobavili mě a i když jsem postrádala hlubší příběh tak si děj bez problémů dokázal udržet moji pozornost. Jenže pak přišel konec, který mě tak trošku rozbil a celkově mi tak nějak nezapadal do celého příběhu.
Myslím, že kdyby měl příběh trošku jiný konec byl by mnohem zajímavější. I tak se i díky celkové čtivosti příběhu přikláním spíš k názoru, že se mi kniha vlastně celkem líbila.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Knižní novinky (10. týden)

06.03.2022


Knižní novinky (37. týden)

12.09.2021


Citáty z knihy (1)

Sny se asi opravdu stávají skutečností.


Kniha Celou tu dobu v seznamech

v Právě čtených9x
v Přečtených282x
ve Čtenářské výzvě70x
v Doporučených26x
v Knihotéce187x
v Chystám se číst183x
v Chci si koupit56x
v dalších seznamech4x