Černá luna přehled
Leoš Kyša
Tobiášův řád série
< 2. díl
Když se vám zjeví Lucifer, aby vás požádal o malou službičku, je to vždycky problém. Zvlášť, když se ten problém jmenuje Lilith, která je na útěku z pekla poté, co velkému šéfovi provedla něco nepěkného. Může to být horší? Jistě. Když jste lovec démonů a shodou okolností je Lilith vaše první holka. A Lucifer váš otec. František Kotleta se vrací do světa Tobiášova řádu, svérázných bojovníků proti démonům.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Černá luna. Přihlašte se a napište ho.
hodně mě bavil první díl, druhý je snad ještě lepší. jen bych malinko ubral těch laciných vtipů .... občas je to trošku stereotypní :)
Začátek fajn atmosféra, potom to začalo být jednotvárné, k postavám jsem si nezvládl vytvořit vztah a konec na mě působí dost náhle useknutě a navzdory hromadě akce jsem se při něm nudil.
Asi jsem holt spíš cílovka pro Kyšu než Kotletu. :) Anotace rozhodně nelže, a pokud toužíte po brutálním násilí, sexu a démonech, dostanete to v míře více než vrchovaté.
10 nejprodávanějších eknih (srpen)
10.09.2024
Žebříček nejprodávanějších knih (34. týden)
28.08.2024
Žebříček nejprodávanějších knih (beletrie, 33. týden)
22.08.2024
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
„Potřebuji tvoje šaty, tvoje boty a tvoji motorku. A k tomu ideálně adresu Johna Connora.“
„Tvůj ksicht je vyrážka a tvoje existence urážka lidstva.“
„Platan nepije ani Satan.“
Více citátů z knihy najdete u autora.
Kniha Černá luna v seznamech
2016 | Spad |
2014 | Příliš dlouhá swingers party |
2010 | Hustej nářez |
2017 | Poločas rozpadu |
2020 | Operace Thümmel |
Super jízda. Četla jsem to trochu déle, protože povodně, zima, nemoc :( takže jsem neměla tolik času, ale pecka. Chyběla mi děvčata z prvního dílu. A mám pocit, že toto také není poslední díl, páč ten konec...