Černá luna přehled

Černá luna
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/541540/bmid_cerna-luna.jpg 4 90 90

Tobiášův řád série

< 2. díl

Když se vám zjeví Lucifer, aby vás požádal o malou službičku, je to vždycky problém. Zvlášť, když se ten problém jmenuje Lilith, která je na útěku z pekla poté, co velkému šéfovi provedla něco nepěkného. Může to být horší? Jistě. Když jste lovec démonů a shodou okolností je Lilith vaše první holka. A Lucifer váš otec. František Kotleta se vrací do světa Tobiášova řádu, svérázných bojovníků proti démonům.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Černá luna. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (21)

FiFoj
12.09.2024 3 z 5

Ach jo, ty Kotletovy konce. Několikátá Kotletova kniha, kde mi chyběla finálová gradace a měl jsem pocit, že by si to ještě jednu dvě kapitoly zasloužilo. Starozákonní zasazení se mi líbilo už posledně, ale tentokrát tam na moc sexu bylo málo démonů. Vlastně mi už ty sex pasáže přijdou trochu moc cringe a na sílu. Příběh jinak docela ok, ale hlavní záporák měl poměrně málo prostoru a vedlejší charaktery tentokrát také žádná sláva. Klidně bych si počkal déle na víc muziky.

Zlosynus
09.09.2024 1 z 5

Kotleta chrli jednu knížku za druhou a kvalita pokulhává.. tady třeba zapomněl napsat závěr, protože tohle snad ani nemůže myslet vážně.


Maud22
02.09.2024 5 z 5

Kdo znáte Černou Smečku, tak znáte i Tobiášův řád a jeho poslání - lovit jedince posedlé démony a zavírat je nadosmrti do "důchoďáku". Felix, bývalý lovec, však málem sám skončí v takovém zařízení. Naštěstí, no jak se to vezme, je tu jeho otec, který něco potřebuje. A nejde o nic menšího, než zastavit Lilith v jejím bažení po moci. A tak tu máme pořádnou porci démonů, krve, zaklínadel,  jakoź i sexu, bez kterého by to všechno nefungovalo. A pozor, na scénu přicházejí i andělé v poněkud neotřelé podobě. Prostě fajn kotletovka. :-)

všechny komentáře

Související novinky (7)

10 nejprodávanějších eknih (srpen)

10.09.2024


Žebříček nejprodávanějších knih (34. týden)

28.08.2024


Žebříček nejprodávanějších knih (beletrie, 33. týden)

22.08.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Černá luna v seznamech

v Právě čtených13x
v Přečtených111x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených2x
v Knihotéce106x
v Chystám se číst76x
v Chci si koupit35x
v dalších seznamech1x