Černá luna

Černá luna
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/541540/bmid_cerna-luna.jpg 4 90 90

Tobiášův řád série

< 2. díl

Když se vám zjeví Lucifer, aby vás požádal o malou službičku, je to vždycky problém. Zvlášť, když se ten problém jmenuje Lilith, která je na útěku z pekla poté, co velkému šéfovi provedla něco nepěkného. Může to být horší? Jistě. Když jste lovec démonů a shodou okolností je Lilith vaše první holka. A Lucifer váš otec. František Kotleta se vrací do světa Tobiášova řádu, svérázných bojovníků proti démonům.... celý text

Přidat komentář

FiFoj
12.09.2024 3 z 5

Ach jo, ty Kotletovy konce. Několikátá Kotletova kniha, kde mi chyběla finálová gradace a měl jsem pocit, že by si to ještě jednu dvě kapitoly zasloužilo. Starozákonní zasazení se mi líbilo už posledně, ale tentokrát tam na moc sexu bylo málo démonů. Vlastně mi už ty sex pasáže přijdou trochu moc cringe a na sílu. Příběh jinak docela ok, ale hlavní záporák měl poměrně málo prostoru a vedlejší charaktery tentokrát také žádná sláva. Klidně bych si počkal déle na víc muziky.

Zlosynus
09.09.2024 1 z 5

Kotleta chrli jednu knížku za druhou a kvalita pokulhává.. tady třeba zapomněl napsat závěr, protože tohle snad ani nemůže myslet vážně.


Maud22
02.09.2024 5 z 5

Kdo znáte Černou Smečku, tak znáte i Tobiášův řád a jeho poslání - lovit jedince posedlé démony a zavírat je nadosmrti do "důchoďáku". Felix, bývalý lovec, však málem sám skončí v takovém zařízení. Naštěstí, no jak se to vezme, je tu jeho otec, který něco potřebuje. A nejde o nic menšího, než zastavit Lilith v jejím bažení po moci. A tak tu máme pořádnou porci démonů, krve, zaklínadel,  jakoź i sexu, bez kterého by to všechno nefungovalo. A pozor, na scénu přicházejí i andělé v poněkud neotřelé podobě. Prostě fajn kotletovka. :-)

RomanK19
01.09.2024 4 z 5

První díl byl skvělý, tady je dost repetice, ale pořád je to jízda a trojka bude v knihovně taky.

Johny_H.
31.08.2024 5 z 5

První díl nebyl nic moc, ale tento díl byl opravdu top krásná akce spousta vtipů a hezké prostředí tak jak to Kotleta umí.

Pory
22.08.2024 4 z 5

Za mě super čtení.
Mě se více líbil první díl, kde bylo více akce a super hlášek. Oproti tomu druhý díl byl takový klidnější.

paduma
22.08.2024

Asi som "beznádejný" fanda ale rýchle tempo, vulgarizmy, akce a všetko okolo je presne to prečo Kotletu čítam a v tejto knihe som to dostala. Aj keď z pera autora už boli lepšie kúsky, bolo to solídne pokračovanie prvého dielu a určite nesklamalo.

Ládja
20.08.2024 2 z 5

Klasicka dvojka, procestovat co nejvic lokaci, kde se vzdy neco pos*re, az moc deux ex machine, nebo diaboli ex machine?
Nevim proc to porad delam a Kysu ctu, vsechny knizky jsou na jedno brdo, kopirak a nic noveho, uz i ta legie sla do kopru. Jedine dobre je, ze se rychle cte a nemusi se u jeho knih premyslet. Uz nikdy vice...max legii, ale tam se bojim jak to pan spisovatel doj*be...aneb penize vladnou svetu

stanislav0373
19.08.2024 5 z 5

Další pekelná jízda toho mladýho od Lucifera. I když byly některé mé oblíbenkyně poněkud brutálně upozaděny, Filip i tak dokázal, že zvládá dělat bordel i sám. A vzhledem k tomu, že sem tam potřebuje v nekonečném konání dobra občas zahladit stopy, najde se i nějaký ten zajímavý náprc, jež v doprovodu svérázných hlášek způsobí, že se ze čtenáře stane chlámající se lempl, takový "špatný cosplay na Stephena Hawkinga, kterého služka vyklopila z křesla."

Tina.T
18.08.2024 3 z 5

Dočetla jsem, oceňuji, že si autor vzal k srdci výtku na přemrštěné množství vulgarit v prvním díle a tady lehce ubral.
Je to takové spotřební čtivo, regulérní "béčko", které si nehraje na nic jiného. Co jsem očekávala, to jsem dostala. Na odpočinek dobré, ale Filip si mé srdce nezískal. S Michálkem nebo Koskem bych se vídala raději.

nycol
14.08.2024 5 z 5

Kdy bude trojka?

jarda007
09.08.2024 3 z 5

Klasická Kotleta. Nijak neurazí, ale ani zvlášť nenadchne. Mistr se příliš nepřetrhl a svůj standard nepřekročil. Krve a semene bylo dost, možná bych přidal nějakou zoofilii, pedofilii a nekrofilii, aby to mělo větší šťávu

PetrKral
08.08.2024 2 z 5

Jistá originalita minulého dílu zmizela. Takové náhodně bez vyšší logiky slepené střílení, sex scénky s motivací postav:
"Teď půjdeme třeba tam."
"Tak jo!"
...a jde se...

MMM999
07.08.2024 1 z 5

Až si budu chtít přečíst o globálním oteplování, metabolických problémech tlustých slečen a podobných záležitostech, tak si otevřu idnes.

Stejně jako Leoš Mareš na Evropě dvě, tak i Kotleta dospěl do věku, kdy začíná rozdávat nevyžádaná životní moudra a nudí tím čtenáře.

RIP

Taurian
07.08.2024 5 z 5

Yes!! Tohle jsem od LK potreboval. Pri cteni poslednich dilu Legie jsem se uz nudil a rikal si proc to dospelo do tohohle momentu, kdyz ten chlapek z Bruntalu umi vic. A ted to ukazal - back in bussiness!! Cerna luna jede od zacatku az do konce… jeste propracovanejsi nez prvni dil, kterej byl taktez fantastickej. Ale tohle mi udelalo velkou radost. Tohle je ten styl, kterej mi fakt chutna a LK ho umi lip nez cokoliv jinyho. Jako kdyz jsem poprvy cetl Perunovu krev. Je tam vsechno co ctenar tehle titulu chce cist… a je tam toho doplna!!! Bravo!

Marry123
05.08.2024 5 z 5

Kotleta nezklamal, asi jako vždy. Nechybělo nic a ja si tu jízdu užila od začátku do konce. Filip je božan :D, démoni, Lucifer, andělé prostě všechno. Možná mě trochu mrzelo že River s Alešou hned na začátku "zmizeli", ale dalo se to nakonec překousnout. A pro mě osobní easteregg v podobě časopisu Téma :D boží... Co dál dodat, asi je načase dohnat moje resty s Legií... Amen :D

kolby
03.08.2024 3 z 5

Strašne ma mrzí ten Sisyfos pán Kyša. Zužuje to obzory ;) Škoda.

QEDS
03.08.2024 5 z 5

Je to tady. Kniha, která se může s hrdostí srovnávat například s Bratrstvem krve. Nic v ní nechybí a pořádná erekce s vyvrcholením vás opustí až s přečtením poslední stránky. Sex, drogy, nadávky, zbraně a potoky krve to je ve zkratce obsah. Nesmím ale opomenout ani skvělý příběh, který je dobře napsaný a nedovolil mi knihu odložit. Děj skvěle navazuje na první díl a naprosto ho rozsekal ve všech směrech. Teď už stačí jen sklopit hlavu, zamáčknout slzu a pomodlit se aby vyšel další díl.

jindra_strelec
31.07.2024 3 z 5

V recenzi hodnotím na 70%, takže bych potřeboval ještě půl hvězdy přidat. Takže 3,5/5*

Lukáš987
30.07.2024 4 z 5

Chcete-li si přečíst knihu plnou romantiky, laskavých slov božích a lásky s nějakým příjemným příběhem, kde vám nehrozí žádné nebezpečí. S příběhem, který se hodí jako povinná četba mezi klášterními zdmi, pak budete muset sáhnout po jiné knize. Protože tady vám František Kotleta naservíruje obří koziska, vlhké undičky, plameny a pekelný sexappeal. Nábojů se tady vystřílí tolik, že ani Chuck Norris by je nespočíval a to umí počítat do nekonečna, prý dokonce dvakrát. A protože s čerty nejsou žerty, vrací se nám Filip Aksamit, syn šelmy s číslem 666 ve svém kapku komplikovanějším příběhu. Kotleta píše svým perverzně démonickým a bláznivým stylem, který si buď zamilujete, nebo odložíte. Dokonce vás i přivzdělá (str.141 - řádka 18).
Myslím si, že Franta je buď převtělený démon, nebo má smlouvu s Lulu... Jeho znalosti podsvětí jsou až zarážející.
Zase jsem se velice pobavil, i když první díl je přeci je o něco lepší. Ale kdo by neodolal Lilith