Černý Šejtan přehled

Černý Šejtan
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42587/cerny-sejtan-42587.jpg 4 17 17

Kniha vypráví dobrodružství dvou kamarádek, které milují koně. Jezdí na nich a starají se o ně v nedaleké stáji spolu se svým kamarádem Adamem. Klid farmy naruší strašná událost. Nově narozené hříbě bylo zastřeleno, strach a obavy se šíří farmou,někdo se snaží klást nástrahy koním i jejich jezdcům. Ještě že mají dívky Šejtana - vraníka, který je chytrý a nebojácný. Jak to vše dopadne?... celý text

Literatura světová Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: , Erika

Der schwarze Scheitan

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Černý Šejtan. Přihlašte se a napište ho.

Lovehorses365
05.04.2023 4 z 5

Super kniha.
Ale ubírám jednu hvězdu kvůli tomu že tam jak Adam získává důvěru Šejtana, je to popsané jako kdyby mu najednou začal z ničeho nic ten kůň důvěřovat.
Za mě tam prostě nevycítíte jak je těžké si získat důvěru někoho takového.

Knihomolka506
09.11.2020 5 z 5

Pěkný ,ale krátký příběh o holkach a jejich dobrodružství s mazlíčky, kteří nejsou nikdo jiný než koně . Protože mám kromě koček koně ráda tenhle příběh se mi moc líbil ♥️♥️

Ashi
07.07.2020 5 z 5

Knihu jsem četla v teen věku. Příběh se mi líbila a kniha je vhodná pro milovníky koní. Je to částečně detektivka, kde se v ději řeší situace jež nastala na začátku. Na konci je záhada rozuzlena. Doporučuji mladým slečnám, které milují koně.

Kniha Černý Šejtan v seznamech

Wolfgang Bittner