Červená královna (2024) | Databáze knih

Červená královna přehled

Červená královna
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/543231/bmid_cervena-kralovna.jpg 4 105 105

Antonia Scottová série

1. díl

Ještě nikdy jste nepotkali nikoho, jako je ona… Antonia Scottová je výjimečná. Velmi výjimečná. Není to ani policistka, ani kriminalistka. Nikdy nedržela v ruce zbraň ani nenosila odznak, a přesto dokázala vyřešit celé desítky zločinů. Už je to však nějaký ten pátek, co zásadně neopouští svůj skromný půdní byt. Protože na věcech, které ztratila, jí záleží mnohem víc než na těch, které na ni čekají venku. Kromě toho ani nepřijímá návštěvy. Proto se jí vůbec, ale vůbec nelíbí, když slyší neznámé kroky stoupající po schodech do nejvyššího patra. Ať už je za dveřmi kdokoliv, Antonia si je naprosto jistá, že on nebo ona hledá ji. A to se jí samozřejmě líbí ještě méně. Takový thriller jste ještě nečetli! Fenomén, který zaujal miliony čtenářů po celém světě.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: ekniha , Vendeta

Reina Roja, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Červená královna. Přihlašte se a napište ho.

Roux
předevčírem 5 z 5

Antonie není Lisbeth. A styl psaní bych tedy připodobnila k mému milovanému Poutníkovi. Nedívejte se co je napsané na obálce a prostě si Červenou královnu přečtete, protože je opravdu skvělá. Rozepsala bych se víc, ale nerada kazím kouzla.

anna.re
04.02.2025 5 z 5

Thrillery už teď moc nečtu, ale tenhle mě slupnul. Jestli máte rádi hltání stránek, protože potřebujete vědět, jak to bude dál, tohle je skvělá volba. Těším se na další díl.

iška
31.01.2025 4.5 z 5

Ten reklamní trik přirovnat na obálce knihu k jinému již úspěšnému titulu určitě vzbudí zvědavost a může zvýšit prodejnost, ale knize samotné zase až tolik neprospívá. A tak rychle zapomenout na Stiega Larssona ( i když, a teď si budu protiřečit, na něj se zrovna zapomenout moc nedá) a zůstat jen s Antonií a Jonem. Stojí to za to. Je to čtivé, napínavé a má to svoji originalitu. Těším se na další setkání a do svého rozsáhlého seznamu “Chystám se číst “ jsem si zatím přidala autorovu knihu Pacient.

Šarlatový závoj, Hrob na kopci a další knižní novinky (32. týden)

04.08.2024

Kniha Červená královna v seznamech