Červený vrch přehled

Červený vrch
https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/283368/bmid_cerveny-vrh-mrg-283368.jpg 4 577 577

JAK SE ZACHOVAT, KDYŽ TEN, PRO KOHO BYSTE POLOŽILI ŽIVOT, VÁM O NĚJ ZAČNE USILOVAT? Scarlet je rozvedená, pětatřicetiletá matka dvou dcer a pracuje jako rentgenová laborantka. Je pátek odpoledne a má službu v nemocnici, dcery poslala na víkend za otcem. Na příjem přivážejí umírající, ošklivě pokousanou a vyhublou dívku, a její rentgenový snímek prozrazuje to, o čem se v lékařských kruzích s hrůzou již pár dnů hovoří. Z Evropy se šíří záhadný virus a svět je zachvácen pandemií, která postupuje neuvěřitelně rychle. Projevuje se nesnesitelnou bolestí břicha a bleskovým úbytkem váhy, a pak už je jen smrt. Mrtví však nenacházejí klid, ale mění se v šouravé zombie, a hledají, čím by ukojili svůj neutišitelný hlad. Vábí je lidské maso a lačně se na ně vrhají. Jedinou obranou živých je rychlost a zásah do mozku zombie. Scarlet se upne k tomu, aby zachránila své dcery za každou cenu. Musí je odvézt na jediné bezpečné místo k přežití, které zná. Na ranč Červený vrch. Román Červený vrch vás uchvátí od první stránky a nepustí až do omračujícího závěru. Autorka bestsellerů Jamie McGuire se zde předvedla v nezapomenutelné formě.... celý text

Literatura světová Horory Sci-fi
Vydáno: ekniha , Fortuna Libri (ČR)

Red Hill, 2013

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Červený vrch. Přihlašte se a napište ho.

Nikiny
23.11.2024 4 z 5

Začátek knihy mě naprosto dostal. Připadala jsem si, že se dívám na hororový zombie film, akorát se odehrával jen v mojí hlavě a na stranách knihy. Upřímně... Prvních pár nocí jsem měla i noční můry a byla jsem z této knihy tak nějak na jehlách. Ovšem konec knihy už ubíhal bez nápadu a to mě trošku zklamalo. Ale všehovšudy dobrý výběr, když potřebuje člověk změnit žánr, který obvykle čte. A napsat dobrý horor, to chce opravdu dobrého spisovatele, a dovolím si tvrdit, že tato kniha je dobrým hororem.

Knihy-Lenka
22.11.2024 5 z 5

Tak tahle byla naprostá pecka a dokonalost, krásně se to četlo a není to takové to nudné zombie a další, ale opravdu napínavé a div si nervy člověk neukousl ruce Za mě rozhodně 10 bodů ,moje mamča taky chválila ,máme rádi tyhle žánry, když se opravdu povedou a tohle je Topka.

knihomolka.adel
17.08.2024 5 z 5

Téhle knihy jsem se nejdřív dost bála, zombie témata nepatří zrovna k mým oblíbeným, ale byl to zbytečný strach. Četlo se to samo, bylo to napínavé a líbilo se mi vyprávění z pohledu tří postav. Výborná kniha.

Kniha Červený vrch v seznamech