Česká kuchařka podle krevních skupin přehled
Marie Jana Černická
Stravování podle krevních skupin je dietní obor, považovaný za jeden z nejzajímavějších směrů současnosti. Je založen na fyziologické i psychologické odlišnosti jednotlivých krevních skupin a opírá se zároveň o nejnovější vědecké poznatky z oboru medicíny a dietologie. Česká kuchařka podle krevních skupin vychází především z domácích surovin, dostupných pro každého. Pro všechny základní skupiny přináší nepřeberné množství receptů, jejichž počet lze navíc velmi jednoduše znásobit kombinací vhodných potravin. Velkou výhodou těchto receptů je, že jejich příprava zabere jen málo času, jsou levné a vyhovují všem, kdo jsou zvyklí na tradiční českou kuchyni. Velmi úspěšná kniha Marie Černické využívá nejnovějších poznatků o zdraví a krevních skupinách a aplikuje je na české poměry. Prvenstvím knihy je rozlišení významu Rh faktoru. Publikace obsahuje velké množství receptů, vhodných pro všechny krevní skupiny a typy. ... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Česká kuchařka podle krevních skupin. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Česká kuchařka podle krevních skupin v seznamech
v Přečtených | 7x |
v Doporučených | 1x |
v Knihotéce | 7x |
v Chci si koupit | 2x |
Autorovy další knížky
2007 | Česká kuchařka podle krevních skupin |
2002 | Srdce v kruhu, aneb jak dál po krevních skupinách |
2000 | Kuchařka podle hodiny narození |
Zajímavá knížka nejen o receptech... Ale dozvíme se i dobře hodně o metabolismu. V jakou hodinu jsme narození jaké potraviny jsou pro nás vhodné...