Cesta domov přehled
Sebastian Fitzek
Kto pozná dátum svojej smrti, už umiera... Je sobota, krátko pred polnocou. Jules Tannberg má službu na tiesňovej linke určenej ženám, ktoré v noci cestou domov dostanú strach a potrebujú počuť upokojujúci hlas, ktorý ich bezpečne prevedie cez nástrahy tmy – alebo v prípade núdze zavolá pomoc. Tak ako Klara. Jules ešte netelefonoval so skutočne ohrozenou ženou. Až dnes s Klárou. Mladá žena je vydesená a domnieva sa, že ju prenasleduje psychopat, ktorý nedávno napísal na stenu krvou dátum: deň jej smrti. A ten deň sa práve začína...... celý text
Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno:Originální název:
Der Heimweg, 2020
Interpreti: Peter Kočiš
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cesta domov. Přihlašte se a napište ho.

Nedočteno. V půlce vzdávám, hrdinové se chovají nelogicky, uměle vytvářené jakože napětí, emoce nedávají smysl.
Např..asi je útočník v mém bytě, já si teda ale po telefonu budu povídat o něčem jiném a jen zvolna přemýšlím, co budu dělat, až odněkud zaútočí, když mi asi zmizel nůž z kuchyně. Mám se po tom bytě projít a prohlídnout pokoje? To nespěchá. Mám na telefonu silně rozrušenou ženu, připomíná mi to traumatickou smrt mé manželky a syna,ale jdu si namazat chleba, kručí mi v břiše, a ta rozrušená zazpívá ukolebavku mé dceři, co má asi horečku. Když ji srazilo auto, nevšimla si,jestli to byl japonec nebo korejec, myšlena značka auta, neměla náladu..Království logických skoků a komentářů..ztráta času.
Knižní novinky (48. týden)
22.11.2020
Kniha Cesta domov v seznamech
v Mé knihovně | 237x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Nemám rád barvité a detailní popisovaní násilí na ženách nebo dětech, takže s mi kniha moc dobře nečetla. Nepřijde mi zdravé, že má někdo fantazii, která se ubírá zrovna takovým směrem.