Cesta dvou: Afrika přehled
Tom Jurka
Osobní příběh o muži hledajícím vnitřní sílu, o ženě toužící po jistotě, o jejich vztahu protkaném problémy, jež řeší většina partnerů, a to vše odehrávající se během osmiměsíční cesty v prostředí afrického kontinentu, kde neexistuje nic jako jistota a kde slabý jedinec přijde o rozum.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cesta dvou: Afrika. Přihlašte se a napište ho.
Přečteno jedním dechem, místy i bez dechu, vzhledem k napětí a touze jít dál za hranice. Velmi oceňuji vhled na tamní prostředí. Neviděl jsem dokument, který by mohl konkurovat syrovostí a popisu při návštěvě Afriky dvěma bělochy. Díky knize, jsem vděčný za les za domem a děkuji, že to nemusí být rezervace, kde mě v noci mohou...
Kniha Cesta dvou: Afrika v seznamech
Výborně napsaná kniha. Po delší době kniha, na kterou jsem si udělal čas místo hledání nesmyslů na sociálních sítí:-) kniha mě pohltila z více důvodů. Pri vyprávění o africké přírodě s popisem zvířat a jejich chování v různých oblastech Afriky, dále vyprávění o místních a jejich chování vůči turistům a v neposlední řadě o vyprávění o vztahu mezi mužem a ženou. Velká inspirace při nastavení pozitivní energie i při těch nejsložitějších situací.