Cesty k sobě, miluji se přehled
Marek Havlíček
Surovou a stručnou formou napsaný soubor šestnácti strhujících příběhů z cest, které Marku Havlíčkovi změnily život. Často balancuje na samotné hraně života a smrti. Jde nejen o poutavé vyprávění cestovatele a dobrodruha, ale především o dramatické situace, ve kterých autor vždy nalézá nějaké poselství, i když ho to mnohokrát téměř stojí život. S autorem projedeme část jeho cesty kolem Afriky, navštívíme s ním válečnou Ukrajinu, Irák, Bangladéš ...... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cesty k sobě, miluji se. Přihlašte se a napište ho.
Knížka se čte úplně sama a velmi rychle! Mrzí mě, že je tolik příběhů, cest a dobrodružství vměstnáno do jedné knihy. Myslím, že by si zasloužilo jen vyprávění o Africe samostatnou publikaci. Někdy mi zůstal až rozum stát nad odvahou/nerozumem (?) autora, když čelil namířeným zbraním apod. Každopádně stojí to za přečtění!
Kniha Cesty k sobě, miluji se v seznamech
Autor je pozér a hochštapler (proti kterému mom. směřuje policejní vyšetřování pro podvod atd.), všechny jeho krásné oduševnělé slogany jsou jen fráze v rozporu s jeho reálným životem. Více viz třeba blog: https://ferohrabal.blogspot.com/2020/09/otazniky-kolem-cestovky-tatra-kolem.html