Chaos v míru přehled

Chaos v míru
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485151/bmid_chaos-v-miru-Lpo-485151.jpeg 4 411 411

„Vítejte v Půlnočním běsnění. Nejsme cirkus, nejsme lunapark. Nemusíte se však ničeho bát – jen toho, že vás připravíme o rozum.“ Dove už od dětství pronásleduje Stín. Nikdy neviděla jeho obličej, slyšela však jeho šepot, byl jako příšera pod postelí a trápil ji v nočních můrách. Když ovšem nastoupila do Půlnočního běsnění, vytratil se. Proč a na jak dlouho? Dove netuší, že její únos a účinkování v nevšedním a nebezpečném atraktivním představení zapadá do dávno promyšleného plánu a že vždy patřila k nim, k Bratrstvu z Kizniče. Kingston, Killian, Keaton a Kyrin, čtyři bratři z Kizniče, nemají zrovna radost z toho, že se Dove stane součástí jejich show a že s nimi má bydlet v karavanu. Nebo to tak není? Jsou mistry lží, triků i kaskadérských kousků, muži s krví na rukou i hříchem v očích, a Dove neví, komu může věřit.... celý text

Literatura světová Pro ženy Fantasy
Vydáno: ekniha , Baronet

In Peace Lies Havoc, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chaos v míru. Přihlašte se a napište ho.

knihomolkaJani
21.02.2025 5 z 5

"Jsi zlomená, .... Budeš navždy zlomená."
Chaos v míru byla má první kniha od autorky a musím tedy říct, že byla skvělá! Jedná se o první díl ze série Půlnoční Běsnění, ale snad by každá měla mít svůj vlastní pár.
Konečně jsem pochopila ten hype kolem.
"Tihle lidi jsou zvrácení. Musím se mezi nimi naučit plavat, jinak se utopím."
Je to drsné, tajemné a na dřeň. S hlavními hrdiny se autorka opravdu nemazlí a s erotickými scénami taky ne.
Příběh hlavní hrdinky vás jistě zaskočí, stejně jako mě. Žijete s nějakou představou a za pár sekund je všechno jinak a vy máte pocit, že čtete úplně jiný příběh.
Bratrstvo Kizniče? Wow! Jsou to napovrch bezcitní drsňáci s různými zálibami, ale já si je zamilovala všechny!
V tomto příběhu je hlavní postava Kingston, který nesnáší celý svět a vy se až později dozvíte proč..
Z počátku nic nedává smysl.. pak vám autorka hodí udičku a začne si vás namotávat. A vy se samozřejmě chybně chytnete na háček.. Protože tohle je úplně jiný příběh.. Až teď najdete chybějící dílky do skládačky a prozřete.
Promyšlené, skvostné a dech beroucí..
"Nemusíte se však ničeho bát - jen toho, že vás připravíme o rozum..."

zandu
18.02.2025

Mnooo... zkusila jsem... a nedočetla. Čekala jsem nějakou pecku a dostala jsem doslova chaos. Za mně bohužel ne.

Andrea_I_Am
12.02.2025 4 z 5

Jako prvnich bych rekla, ze na Amo musí mít člověk náladu, otevřete tu knihu, začtete se a je to buď a nebo ... nicméně, v záplavě jiných "eroťáren" má tahle trošku inteligentnější obsah, nicméně ... pořád je to erotická oddechovka.

Je to kniha čtivá, neskutečně čtivá, ale ne úplně kvalitou slovní zásoby, nýbrž tím, že se tam pořád něco děje a pokud vás ta kniha chytí, budete si nadávat, že čtete pomalu, protože na zjištění, co je na další stránce, bylo už včera pozdě. Nicméně, nejspíš se ke knize vrátím a spočítám, kolikrát si v ní někdo "olízl rty". Mám dojem, že se dostanu za hranice tří číslic. Neskutečný, úsměvný výkon.

Jména velkého množství postav začínají na "K", což nevadí do chvíle (malý spoiler), kdy se všichni sejdou v jistém domě u jisté konverzace a začnou chrlit informace i jisté, pro příběh stěžejní, situaci. Připomnělo mi to nějaký starší silvestrovský pořad. Jmenovalo se to José nepřijel. Florindo, José nepřijel, Florinda běží k Esmeraldě, Esmeralda k Donu Pablovi, Do Pablo k Doně Marii, Dona Maria k Jacobovi ... a takto si tam "předávají žezlo" celou kapitolu. :-D Neuvěřitelné, nezapamatovatelé.

Amo má smysl pro neotřelé, zajímavé zápletky. Umí upoutat a prodat to.
Je to čtivé. A není to zbytečně roztahané, není tam nudná výplň, nicneříkající věty. Literární skvost to rozhodně není, ale žánr, do kterého spadá, reprezentuje se vší hrdostí.

Knižní novinky (47. týden)

21.11.2021

Neřekl jsem, že mi záleží na tobě. Jen bych nerad stíral tvou krev ze svojí motorky.

Neublížím ti tam, ale ne proto, že mi na tobě záleží. Dovedu si totiž barvitě představit, jak bych to udělal radši.

Kniha Chaos v míru v seznamech

v Mé knihovně276x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)