Chuť a vůně baroka přehled
Miroslava Kuntzmannová
Knížka vydaná v rámci projektu Západočeské baroko seznamuje prostřednictvím receptů s kuchařským uměním doby barokní. Nahlíží do kuchyně různých společenských vrstev a pro čaje, likéry či masti také do klatovské lékárny.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chuť a vůně baroka. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (2)
Mám ráda baroko, jeho památky. A tak jsem ze zvědavosti sáhla po této knize. Je velmi hezky napsaná s krásnými fotografiemi. Možná některé recepty vyzkouším.
A objevila jsem, že tatínkova Zelnice ze sladkého zelí, patří k receptům z baroka.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Chuť a vůně baroka v seznamech
v Přečtených | 5x |
ve Čtenářské výzvě | 1x |
v Knihotéce | 1x |
v Chystám se číst | 1x |
v Chci si koupit | 4x |
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2013 | S trochou nostalgie aneb jak se vařilo a jedlo za císaře pána |
2009 | Kuchařka plzeňských strašidel |
2014 | Ulice vaří s vámi |
2007 | Recepty z Ulice |
2008 | Andělská kuchařka |
Skvělá kuchařka plná zajímavých receptů, krásných fotografií a zajímavostí o zámku v Manětíně a barokní lékárně v Klatovech. Jako první jsem upekla nudlový dezert hraběnky Lažanské z Bukové. Sklidila jsem chválu a dva vyluxované podnosy.
Přemýšlím, co uvařím příště.