Ciao bella přehled

Ciao bella
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/434158/bmid_ciao-bella-ru8-434158.jpg 4 73 73

Anna má strach – z lidí, z hluku, z jízdy po dálnici, z brambor, které mají klíčky… Je těhotná, čeká své druhé dítě. Aby své druhé těhotenství byla schopná zvládnout, rozhodne se jít k psychologovi. Během sezení Anna vypráví v útržcích o svém životě, a to s velkou dávkou sarkasmu a černého humoru. Vrací se do svého dětství stráveného v Itálii, ze kterého byla vytržená rozvodem rodičů a přesunem do Francie. Před našima očima se odehrává celý její život. Jak dětství ovlivňuje naši dospělost? Můžeme odpustit neodpustitelné? Jak překonat strachy, které nás paralyzují, a jak vykročit směrem k lepší budoucnosti? Pozor, četba Ciao Bella může mít doživotní následky: mohli byste začít mluvit rukama, poslouchat srdcem, smát se úplně všemu (a nejvíc sami sobě) a stát se závislými na pasta al dente.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ciao bella. Přihlašte se a napište ho.

anej
08.08.2024 3 z 5

Na základě anotace na obálce jsem očekávala něco jiného. Bylo to hořkosladké čtení s krátkými kapitolami. Kniha měla spád, ale znovu už bych po ní nesáhla.

anna.re
06.03.2024 4 z 5

Podle obálky to vypadalo jako červená knihovna. Nakonec to pro mě byla lehkotěžká literatura. O úzkostech, odpuštění, opuštění kořenů. A to celé zabalené do vůně Itálie. Nějak mi to teď sedlo

Kiwisska
26.08.2023 2 z 5

Rozhodně vím, že už ji znovu nikdy číst nebudu. Nemůžu říct, že bych se nějak nudila, ale spíš ve mně zůstává pocit, že mi knížka nic nového nepřinesla.

Knižní novinky (26. týden)

21.06.2020

Kniha Ciao bella v seznamech