Mám tě ráda, Cilko! přehled
Zuzana Francková
Pokud se Vám, milé čtenářky, líbily dvě předchozí knížky o Eva a její kobylce Cilce, jistě se už těšíte na pokračování. Vždyť máte konečně možnost dovědět se, jak to všechno dopadlo. Uzdraví se Eva, aby mohla znovu nasednout na Cilku? A co její lásky? Podaří se jí zapomenout na Mirka, nebo bude vše úplně jinak? Tak neváhejte a pusťte se do čtení. Vždyť jak je u Zuzany Franckové zvykem, připravila pro Vás příběh plný napětí a neočekávaných záplatek.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mám tě ráda, Cilko!. Přihlašte se a napište ho.
Všechny tři knížky o Evě a kobylce Cilce jsem četla v dospělém věku (jakožto knihovnice, abych se s nimi seznámila). Ocenila jsem snahu autorky o nenásilné poučení a o vyváženost. Příběh není podán ani příliš náročným stylem, ani primitivně, Eva není ani vzorná, ani zlá, dobrodružství je doprovázeno i dalšími motivy, atd. A malé čtenářky jsou se všemi třemi díly také spokojené.
Kniha Mám tě ráda, Cilko! v seznamech
2009 | Osudová láska |
2006 | Zlatá klec |
2007 | Příliš brzy dospělá |
2003 | Hraběnka |
2001 | Vrať se, Cilko! |
Úžasná knížka stejně jako předchozí dva díly, nemohla jsem se od ní odtrhnout,občas ukápla i ta slzička,nebo jsem se i zasmála nahlas. Jen u tohoto dílu mi přijde konec trochu nedodělaný,předchozí dvě knížky jsou ukončeny větou z názvu což tahle ne,a mohl by být i čtvrtý díl jak se Eva stará o cilčino hříbě. Jinach super knížka a vřele doporučuji.