Čínske bludisko přehled

Čínske bludisko
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/44176/bmid_cinske-bludisko-IjG-44176.jpg 5 185 185

Příběhy soudce Ti série

Soudce Ti po úspěšném odvrácení přepadení přijíždí do okresu Lan-fang jako nový okresní náčelník. Čeká ho zde opět několik záhadných případů. Musí mimo jiné zbavit město krutého tyrana Čchien Moua, poté objasnit vraždu svého předchůdce náčelníka Pana a nakonec vyřešit vraždu generála Tinga. Také zcela náhodně odhalí velezradu Jou Ťiho – syna slavného guvernéra Jou Šou-ťiena, který po své smrti zanechal závěť v samotném srdci svého labyrintu. Nechtěl, aby se dostala do špatných rukou. S pomocí obrazu i svých věrných služebníků se soudci podaří závěť najít a objasnit tak i záhadu čínského bludiště.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Historické romány
Vydáno: , Slovenský spisovateľ

The Chinese Maze Murders, 1962

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čínske bludisko. Přihlašte se a napište ho.

E.l.i.a
25.08.2024 4 z 5

Už to pro mě nemá tu sílu co kdysi v dětství kdy jsem doslova hltala každou stránku pod peřinou…natajňačky :) Některé pasáže mi přijdou i trochu úsměvné :) Ale ta nostalgie.

mataj
21.08.2024 5 z 5

Soudce Ti přijíždí do svého nového působiště, ve kterém musí vyřešit hned několik záhadných úmrtí a neobjasněných únosů, a zároveň musí město zbavit tyranie nebezpečných zločinců. Vynikající historická detektivka s množstvím záhad, které musí soudce Ti a jeho výteční pomocníci rozlousknout.

Jara 56
07.04.2024 5 z 5

Jedna z nejlepších detektivek se Soudcem To. Výslechové metody a tresty dost ostré , ale má to šmrnc a spád, líbilo se mě to.

Kniha Čínske bludisko v seznamech