Běžkyně přehled

Běžkyně
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/380412/mid_bezkyne-b9E-380412.jpg 4 479 479

Čínské thrillery série

Vrcholový čínský plavec spáchá v předvečer olympiády sebevraždu — a Čína tak ztrácí naději na vítězství proti Americe. Olympijský vzpěrač si vezme život v náruči své pekingské milenky — a nejvyšší kruhy se pokoušejí tento skandál ututlat. Jenže ze sebevražd se vyklubou vraždy a ukáže se, že jsou spojeny s dalšími „náhodnými úmrtími“ nejlepších čínských atletů. Případu se ujímá čínský detektiv Li Jen a americká soudní lékařka Margaret Campbellová. Jejich jedinou nadějí je olympijská běžkyně. Ta ale záhadně zmizí a Liho kariéra i budoucnost mezinárodní atletiky se ocitají ve vážném ohrožení.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Host

The Runner, 2003

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Běžkyně. Přihlašte se a napište ho.

veverkaVv
06.02.2025 5 z 5

Moc, móóc dobrý. Četlo se jedním dechem. Děj se mi líbil a zápletka se sportovci byla úplně uvěřitelná. Spisovatel větší část knihy věnoval i vývoji vztahů mezi Lim a Margaret, což mi například v minulém díle chybělo. Stále není jasné, jak oba zvládnou odlišnou kulturu, trošku mi vadil rychlý přechod od nenávisti ke zbožňování u matky Margaret, ale to se dá odpustit.

absa2611
31.01.2025 3 z 5

Zatím nejslabší díl ze série; věřím ale, že ty další budou opět lepší.

TeraBla
19.10.2024 4 z 5

Jako vždy - čtivé, napínavé, zajímavé.

10 nejprodávanějších eknih (květen)

08.06.2018

Knižní novinky (7.5. - 20.5.)

07.05.2018

Kniha Běžkyně v seznamech