Pán ohně přehled

Pán ohně
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/380406/bmid_pan-ohne-2kk-380406.jpg 4 938 938

Čínské thrillery série

1. díl >

Příběh o děsivých vraždách, které spojuje ještě děsivější tajemství. První svazek série čínských thrillerů.Čínský detektiv Li Jen pátrá spolu s americkou soudní lékařkou Margaret Cambellovou po vrahovi vysoce postaveného vládního vědce, jehož děsivě ohořelá, doutnající mrtvola byla nalezena v pekingském parku.Té noci, kdy vědec zemřel, došlo k dalším dvěma vraždám, které jsou s jeho smrtí záhadně spojené. Detektiv Li cítí, že musí hrát o čas a že mu tentokrát jeho čínská důkladnost nebude k ničemu. Nakonec neochotně požádá o pomoc Margaret, která je zkušenou odbornicí na uhořelé oběti. Jak odkrývají jednu vrstvu případu za druhou, odhalují pravdu, jež svou děsivostí předčí i jejich nejhorší noční můry.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Host

The Firemaker, 1999

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pán ohně. Přihlašte se a napište ho.

absa2611
30.12.2024 5 z 5

Pro Petera Maye mám slabost. Takže i první díl této série ode mě dostane 5 hvězdiček. Prostě mě to bavilo od začátku až do konce.

Karolina43
26.12.2024 5 z 5

Ani jsem netušila, jak mě budou knihy z čínského prostředí bavit, zvláště po tom, co jsem četla sérii z Hebrid a poslouchala sérii z Francie. Ale bylo to skvělé. Milostný příběh, napětí a místní reálie, které byli tak zajímavé - prostě skvělá série. Velmi doporučuji.

makke
17.12.2024 5 z 5

Překvapivě osvěžující. Od Petera Maye jsem četla trilogii z ostrova Lewis a pak nic, protože z množství různých komentářů jsem se obávala, že budu hluboce zklamaná a skvělý dojem z trilogie jsem si prostě nechtěla nechat zkazit. Po letech jsem dostala tuto knihu a rozhodla jsem se jí dát šanci. Zajímavá, čtivá, skvěle napsána, mělo to "šmrnc a spád". Mám ráda knihy, co se "čtou skoro samy", protože čím lépe se knihy čtou, tím více jich stihnu přečíst. Samotné prostředí Číny bylo příjemnou změnou, ačkoliv někteří, zde argumentují přílišnou propagandou a zkresleným pohledem. Ano, v knize jsou některé kontroverzní myšlenky, ale nepřišlo mi to jako propaganda, ale jako pohled jednoho z aktérů děje, o kterém si každý může udělat svůj úsudek. Konec byl malinko slabší, ale i tak zůstanu u plného počtu hvězdiček a těším se na další díl.

Kniha Pán ohně v seznamech

v Přečtených1 413x