Pekingský rozparovač přehled
Peter May
Čínské thrillery série
Šestý, závěrečný díl série čínských thrillerů Říká si Pekingský rozparovač. Jeho oběti jsou mladé, krásné a odporně znetvořené. Veškerá pozornost se upírá na velitele pekingského oddělení závažných zločinů Li Jena. Jeho nadřízení, média i vyděšená veřejnost žádají rychlé výsledky. Americká patoložka Margaret Campbellová je přizvána, aby na těle jedné z obětí provedla pitvu. Její nález šokuje všechny, kdo na případu pracují. Krátce nato začne Li od vraha dostávat osobní dopisy a jeho život i kariéra se pomalu rozpadají. Pokud chce sám sebe a svou rodinu zachránit, musí co nejrychleji odhalit Rozparovačovu identitu.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2019 , HostOriginální název:
Chinese Whispers, 2004
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pekingský rozparovač. Přihlašte se a napište ho.
Prvních cca 300 stran to byl vcelku slušný detektivní příběh. I když tam pořád bylo pár nelogických věcí, nad kterými jsem se pozastavil, dalo se nad nimi přivřít oči. Ale pak se to bohužel zase zvrhlo. Konec byl z mého pohledu uspěchaný a chování postav úplně mimo mé chápání.
Prostě skvělé opět jsem poslouchala jako audioknihu. Tahle série mne naprosto nadchla, bylo to skvostné poslouchání a je mi líto, že už se blíží poslední kratičký díl. Li Jen a Margaret mi budou chybět tyhle dva jsem si velice oblíbila. Musím smeknout před spisovatelovou nápaditostí.
10 nejprodávanějších eknih (říjen)
05.11.2019
Knižní novinky (41. týden)
06.10.2019
Kniha Pekingský rozparovač v seznamech
v Mé knihovně | 186x |
Čína detektivní a krimi romány thrillery skotská literatura sérioví vrazi masové vraždy, sériové vraždy PekingAutorovy další knížky
2013 | Skála |
2014 | Muž z ostrova Lewis |
2015 | Pán ohně |
2015 | Výjimeční lidé |
2014 | Šachové figurky |
Další díl a snad ještě lepší než ty předchozí. Peter May píše skvěle, má to napětí, šmrnc, spád a čte se to samo. Výborná, i když lehce strašidelná a ošklivá zápletka, napětí až do konce.