Cítit rozumem, myslet srdcem aneb Příběh karmy přehled
Petr Casanova
Forma záznamu řešení skutečných případů na pozadí ezoteriky, psychologické metodiky i vědních oborů. Motto: „Nikdy nepochopíš bolest, kterou působíš druhým, dokud druzí nezpůsobí stejnou bolest Tobě. Proto jsem tu já. Karma. (viz https://www.firstclass.cz/kniha/)
Esoterika, astrologie, okultismus Filozofie
Vydáno: 2019 , First Class PublishingOriginální název:
Cítit rozumem, myslet srdcem aneb Příběh karmy, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cítit rozumem, myslet srdcem aneb Příběh karmy. Přihlašte se a napište ho.
Kniha je úžasná v tom, že vám v mnoha směrech otevře oči a třeba i přinese určitou úlevu, pokud bojujete se strachem a úzkostí jako já. Co mi ale vadilo bylo to, že jsem měla z knihy pocit, že autor sesbíral své oblíbené citáty a vytvořil z nich knihu, jako by je vydával za své a taky na mě až příliš ezo pojmy jako dvojplameny, stříbrná šňůrka apod. a to, jakým způsobem jsou v knize používány. Způsob, jakým autor radí mi moc nesedí, ale ostatním může, ale vlastně díky této knize pochopíte spoustu věcí, i když se čte těžko, proto jsem nemohla dát nižší hodnocení.
Kniha Cítit rozumem, myslet srdcem aneb Příběh karmy v seznamech
psychologie partnerské vztahy karma vztahy srdce rozum
2015 | 250 zákonů lásky |
2016 | Dvanáct srdcí |
2017 | 100 nejkratších cest k Tobě aneb Příběh duše |
2018 | Protože |
2019 | Cítit rozumem, myslet srdcem aneb Příběh karmy |
V knize je samozřejmě mnoho zajímavých a poučných věcí, i když některé byly trochu složitější. Hodně se mi líbil třeba příběh Stelly a Toma, řekla bych že docela vystihuje i mou situaci. Jo, i já jsem byla zjevně hodně silně zamilovaná do narcisty. Ale není to jen tenhle případ. Bylo tam víc příběhů, které také v lecčem připomínají moji situaci. Například v prvním příběhu se řešily Dvojplameny, což je také téma, kterým se už pár let zabývám.
Také se v knize objevuje i pár maličkostí, se kterými nesouhlasím, ale i přesto je kniha užitečná a stojí za přečtení :)