Cizí dluh přehled
Kinga Litkowiec
Démoni z Los Angeles série
1. díl >
Kdo se rozhodne podepsat smlouvu s ďáblem, musí být připravený na všechno. Po otcově smrti Jessica Turnerová zjistí, že jí po něm zbyly dluhy. A ona je ta, která je musí zaplatit. Záchranu hledá u svého věřitele – Liama O´Direa, přezdívaného Ďábel z Los Angeles. Lhostejný a bezcitný šéf místního podsvětí jí však nabídne vskutku ďábelskou smlouvu: život výměnou za to, že se její tělo stane jeho majetkem. „Mohu být tvůj pán, nebo tvůj kat. Klidně tě tady a teď zabiju.“ Cizí dluh není jen další z řady romantických příběhů. Je plný nečekaných zvratů a střetů dvou různých světů, kde se moc a nadvláda mísí s touhou a vášní. Autorka bez příkras popisuje drsný život mafianského podsvětí Los Angeles i temná zákoutí lidských duší. Dokáže mladá, nezkušená dívka ustát střet s pohledným mužem, jehož srdce před lety zkamenělo? A co se stane, když časem oba zjistí, že je spojuje víc, než by chtěli? „Podepiš smlouvu s ďáblem, kotě. Podepiš a tvoje tělo i duše budou patřit jen mně. Udělej to, pokud nechceš zemřít. Budeš moje a jen já rozhodnu, jestli jsi splatila dluh.“... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2021 , RedOriginální název:
Nie mój dlug, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cizí dluh. Přihlašte se a napište ho.
"Je jiná, necpala se sem, dostala se do tohohle světa kvůli otci, a já jsem ji do něj zatáhl hlouběji."
Zase jiná mafiánská ero-romance. Taková drsná a vulgární, ale proč ne?
"Tak jo. Jsem cvok, protože jsem se zamilovala do blbce, jako jsi ty. Ale buď klidný, už se z toho dostávám."
"Tak s tím odmilováním ještě počkej."
Tento typ knihy o mafií jsem četla poprvé a líbila se mi i když jsem si ji vybrala kvůli něčemu jinému co tam pak nebylo takové jaké jsem čekala. Kniha byla zajímavá a četla se rychle a dobře.
Knižní novinky (41. týden)
10.10.2021
Kniha Cizí dluh v seznamech
2021 | Cizí dluh |
2022 | Nová zkouška |
2022 | Ve jménu pomsty |
2023 | Proti pravidlům |
2024 | Jacob |
Když jsem po knize sáhla, neměla jsem přehnaná očekávání.
Musím se přiznat, že jsem si po pár stránkách, kdy jsem zjistila, že mě ta zvrácenost opravdu baví, přečetla různé recenze. Potřebovala jsem se ujistit, že jsem normální. :D A že nejsem jediná, koho to baví.
Jessica se dostává k Liamovi, protože musí splatit dluh svého mrtvého otce, ale tolik peněz nemá... hádejte, jak asi bude platit? :D
Mafiánské prostředí, vulgarity, násilí... ale přesto všechno vás kniha pohltí. První třetina je převážně jen o spicy scénách, které jsou snad na každé straně. Potom se ale víc rozvíjí děj i charakter hlavních postav - Jess a Liama.
Jessica měla dle mého názoru Stockholmský syndrom, ale to jí nemůžeme mít za zlé - sexy mafián, který má pro vás slabost, líbí se vám, funguje to v posteli... no, co dodat, nejde se nezamilovat. :D Nicméně díky Liamovi taky poznala své pravé já.
Liam je sice násilnický blbec, který má pravděpodobně nějakou poruchu osobnosti, ale jeho vývoj a to, jak ho Jessica postupně měnila, vás trochu obměkčí. :) A je to fešák... velký fešák. :D
Celkově hodnotím příběh kladně, knížka je velmi čtivě napsaná a jsem moc zvědavá na další díl.