Princ (2023) | Databáze knih

Princ přehled

Princ
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/507749/bmid_princ-WHz-507749.jpg 4 228 228

Clifton Forge série

V den, kdy Luke Rosen poznal Scarlett Marksovou, jedinkrát v životě litoval, že se stal velitelem policie. Teď se musí o Scarlett postarat. Jenže ona je paličatá a nesnesitelná. Nemá žádný respekt k pravidlům jeho spořádaného života a nikdy neudělá, co se jí řekne. Ba co víc, zdá se, že je jí ukradené, že by kvůli informacím, které má o motorkářském gangu, mohla přijít o život. Ale je v ní i síla, odvaha, houževnatost. A navíc je tak krásná… Pokud má Luke zajistit její bezpečí, bude muset učinit nejtěžší rozhodnutí ve svém životě. Zůstane uznávaným policistou s vědomím, že Scarlett nejspíš nepřežije, nebo poruší všechna pravidla, aby ženu, která vtrhla do jeho domova a do jeho srdce, ochránil?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Beta-Dobrovský

Noble Prince, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Princ. Přihlašte se a napište ho.

Lenka_S
07.02.2025 5 z 5

Celá tahle série je povedená. Jsem ráda, že se do příběhu zase vrátilo to napětí a jsem zvědavá na další díl.

petulkapeta
05.01.2025 5 z 5

,,Když je láska tvého života a tvoje budoucnost v ohrožení, člověk nedokáže zůstat stranou a doufat, že to dobře dopadne."

Ní popravdě že začátku jsem si říkala, že tento díl nic moc..ale potom se Scarlett projevila a já ji měla ráda.. Luka, toho fešáka jsem si oblíbila už v minulém díle a můžu říct, že teď má tu správnou sestru.

Ála1968
01.12.2024 3 z 5

Tak nějak nevím, Scarlett mi k srdci moc nepřirostla,za to Luke ano.Ale ráda bych sérii dočetla, těším se na Lea a Cass

Zrádci krve, Věž a další knižní novinky (22. týden)

28.05.2023

Dvůr zázraků, Pohádka a další knižní novinky (21. týden)

21.05.2023

Kniha Princ v seznamech